Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2017. Március 27. 12:50, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Féltéglával, csákány- és kapanyéllel verte agyon ivócimboráját

Féltéglával, csákány- és kapanyéllel verte agyon ivócimboráját

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolja a Fővárosi Főügyészség azt a román férfit, aki féltéglával, csákány- és kapanyéllel agyonverte ivócimboráját egy évvel ezelőtt Budapesten

- tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t. Ibolya Tibor közölte: a 46 éves férfi 2010 óta tartózkodik Magyarországon, ahol szívességi lakáshasználóként egy III. kerületi házban élt, ahol rendszeresen italozott későbbi áldozatával.

A vádirat szerint 2016. április 25-én ismeretlen okból szóváltás alakult ki közöttük. A vádlott eleinte hangosan szidalmazta a sértettet, majd felkapott egy tégladarabot, amellyel többször fejbe vágta a sértettet, majd magához vett egy csákánynyelet, később egy kapanyelet, és azokkal ütlegelte.

A földön fekvő áldozatot a vádlott sorsára hagyta, lefeküdt aludni. Csak másnap reggel észlelte, hogy a sértett meghalt, ekkor a holttestet egy kukába rejtette és a lakóépület melletti tárolószínbe húzta.

A holttestre bejelentés alapján találtak rá a rendőrök.

A főügyészészség végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól, és indítványozta, hogy a férfit véglegesen tiltsák ki Magyarországról.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 28. 10:46, csütörtök | Kék hírek

Elfogták az angyalföldi emberölés elkövetőjét

Elfogták az angyalföldi emberölés elkövetőjét, egy 36 éves nőt - közölte a rendőrség csütörtök reggel a honlapján.

2020. Május 27. 08:50, szerda | Kék hírek

13 éves lánynak adta oda a kocsiját – Eljárás indult

Füzesgyarmaton egy férfi odaadta az autóját egy 13 éves lánynak, hogy forduljon meg vele. A férfi ellen indított büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre.

2020. Május 26. 16:04, kedd | Kék hírek

Kegyetlen módon megölte beszélgetőtársát, életfogytiglant kaphat

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozva minősített emberölés bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy férfi ellen,

2020. Május 26. 13:18, kedd | Kék hírek

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Eljárás indult egy szabolcsi férfi ellen, aki ittasan bejelentést tett, majd a helyszínre érkező, jogszerűen intézkedő rendőrökre uszította a kutyáját múlt szombaton