Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Január 27. 08:08, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu

"Felvágom az ereimet!" - Kőkemény lesz az új show

Valóságshow-kkal és tehetségkutatókkal teletűzdelt világunkban kénytelen magasra tenni a mércét a hatodik Megasztár, ha hétről hétre nézők millióit akarja a képernyő elé ültetni.

Benéztünk a kulisszák mögé, hogy elmondhassuk: lesz itt néznivaló bőven!

Január utolsó napjait tapossuk, a hatodik Megasztár pedig küszöbön áll. Február 10-én indul az új show, melynek nem titkolt célja, hogy megtalálja a 2012-es Év Hangját. Önmagát sztáralkatnak képzelő jelentkezőkből idén sincs hiány, a hangulat fergeteges, a beszólások kemények, a négytagú zsűri pedig hozza az elvárt szintet.
- Az első forgatási napot megelőző héten sülve-főve együtt voltunk mi négyen, így mire elkezdődött a forgatás, fergeteges hangulat kerekedett köztünk - mesélte lapunknak Bochkor Gábor, aki felelősségteljes feladatnak érzi a tehetségek felkutatását. - Az első napokban meg kellett állapodnunk abban, hogy mi lesz a mérce, mihez mérjük a jelentkezők tehetségét. Legyen maga a világszínvonal a mérce? Ez nehezen elvárható. Igaz, minden tehetségkutatóban felbukkannak olyan tehetségek, akikből előhozható a világszínvonal, de senki se várja Robbie Williams-t esténként. Olyan előadókat várjunk, akikben benne van Robbie Williams tehetsége - folytatta a rádiós műsorvezető.

- Ez egy furcsa feladat, ugyanakkor nagy felelősség. Hogy mit látsz meg valakiben, és meglátod-e azt, amit kell, akkor is, ha nem tökéletesen énekel el valamit, de megvan benne az a plusz, ami ehhez a pályához kell. A mi döntésünk sokak életében sorsfordító lehet - tette hozzá Bocsi.

Valóban. Már harmadik napja zajlott a hatodik Megasztár válogatója, amikor betekinthettünk a kulisszák mögé, ahol a zsűri minden egyes előadónak megadta a három perc szereplési időt, a bizonyítás lehetőségét, majd a harmadik napon is fáradhatatlanul, korrekten értékelték a produkciókat. Igaz, legtöbbjük mosolyt csalt mindannyiunk arcára, voltak azonban olyan jelentkezők is, akik kategorikusan megosztották a zsűrit.

És mi van azokkal, akik a korábbi szériákat csak a zsűri beszólásai és reakciói miatt nézték? Nos, nekik idén sem kell csalódniuk, hiszen nemcsak Bochkor Gábor és Bereczki Zoltán, de Falusi Mariann is odaszól egy-egy keményebbet a megszeppent sztárjelöltnek, ha kritikán aluli a produkció. A legfájóbb mondatokat azonban valószínűleg Mester Tamástól várhatjuk idén, aki valósággal kiosztja a színpadon állót, ha arról van szó.

"Ezt komolyan nem hiszem el! Most ezt te komolyan csináltad? Zöldet nyomtál neki, erre a szégyenre? Szánalmas" - fakadt ki ottlétünkkor Mester, majd a színpadon állóhoz fordult. "Ne haragudj, de ez a szakma legalja volt, érzelem és lélek nélkül. Komolyan mondom, azt hittem, felvágom az ereimet. Nem attól lesz jó egy produkció, hogy van benne hang, ami netalán még tiszta is, hanem a lélektől. Ebben pedig semmi ilyen nem volt" - fogalmazott a zsűri, majd hazaküldte a jelentkezőt.

Nem kell tehát attól tartanunk, hogy túl puha zsűrit választott a hatodik szériához a TV2. De hogy ki lesz az a tizenkettő, aki színpadra állhat az Év Hangja címért? Február 10-én kiderül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.