Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Augusztus 18. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Feneket villantott a műanyag mami

Feneket villantott a műanyag mami

Jenny McCarthy testműanyag indexe eddig is elég magas volt, de az még jól is állt neki, viszont amit a fejével műveltek, az már rémisztő. De legalább a csupasz hátsójával elterelte róla a figyelmet.

Jim Carrey és Jenny McCarthy ugyan nem voltak házasok, ám az együttöltött öt esztendő után a modell mégis megtarthatta a komikus egyik legkedvesebb dolgát - a gumiarcát. Ám amíg Jimnek sikerült egy egész karriert felépítenie az hihetetlen grimasz-kompatibilis arcára, addig Jenny szépen lerombolja vele a saját hírét. Igaz, az övét nem is a természet, hanem az orvosok ajándékozták neki. Az egykori Playboy Nyuszinak a próbababákét meghazudtoló orcát hoztak össze a drága jó sebészek, de ez nem az ő hibájuk, hanem a szexi szőkéé, mivel ő akarta valamiért mindenki által ismert és szeretett fizimiskáját átszabatni. De lehet, hogy csak nem akart olyan testrészt magára, amin nem módosítottak.



Viszont, aki túljut Jenny fején, az jobban sikerült plasztikai remekműveket is láthat. A karrierje tartópillérei, a keblei ugyanis még mindig tetszetősek. Valamint hála az átlátszó szoknyájának, a jóformán fedetlen fenekét is megvizsgálhatta mindenki, aki ellátogatott a Szent Iván éji bulijára. Persze az már más kérdés, hogy a nyolcéves fia mit szól majd hozzá, amikor meglátja, hogy a drága mami a domborulatait mutogatja a nagyvilágnak. Bár elképzelhető, hogy az új arca miatt ő sem ismeri fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.