Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Június 01. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Feneket villantott a sztármami

Feneket villantott a sztármami

Gwen Stefani hosszú évek óta először lőtt mellé öltözködés terén, összehozva ezzel egy villantást - ami szintén nem megszokott tőle.

Ünnepnapról lévén szó, tegnap Amerika apraja-nagyja családi napot tartott, köztük a sztárvilág legjobban öltözött famíliája, Rossdale-Stefaniék is. Amiben még semmi különleges nem lett volna, ha Gwen nem nyakig beöltözve vitte volna a tengerpartra pancsolni fiait. Azonban még a nyárhoz kissé eltúlzott out-fitjében is sikerült többet mutatnia magából, mint az várható lett volna első ránézésre. A kabátja alatt ugyanis egy könnyű kis szoknya volt, ami bizonyos helyzetekben átlátszóvá vált. Így amikor az énekesnő lehajolt bájos utódaihoz, megajándékozta a körülöttük lebzselő paprazzikat is feneke látványával. Amire Stefanitól még nem nagyon volt példa, mivel ő nem él a villantások adta plusz hírverés lehetőségével. Talán egyedüliként a kolleginái közül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.