Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. November 23. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Feneket villantott az X-Faktor mentora

Feneket villantott az X-Faktor mentora

Cheryl Cole joggal kritizálja hétről-hétre a feltörekvő tehetségeket, hiszen ő is remek színpadi előadásokra képes - sokat mutató ruhákban.

Idén már harmincegyedik alkalommal rendezte meg a BBC a Children in Need elnevezésű jótékonysági koncertjét. A nemes alkalom legtöbbeket vonzó fellépője nem más, mint a brit X-Faktor kemény szavú, és még keményebb fenekű mentora, Cheryl Cole volt. A fellépése pedig senkiben nem hagyott hiányérzetet, hiszen legújabb, francia nyelvtörővel színesített slágerét egy kis hátsó segítséggel adta elő. Pontosabban hátsója segítségével. A tőle megszokott mély dekoltázs helyett, most a fenekére helyeződött a hangsúly, így nem sok anyag jutott a ruhája déli részeire.

A hasonló színpadi showkat pedig nagyon szereti a nép. Már ha éppen nem egy gyerekek javára gyűjtő rendezvényen lett volna a tomporvillantás. Mert így egy kicsit furcsán vette ki magát, hogy egy szinte pucér fenékkel keresett pénzt a rászoruló fiataloknak. Ilyet ugyanis a védekezni elfelejtő, és így anyává váló sztriptíz táncosnők szoktak, jóval színvonaltalanabb eseményeken.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.