Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 05. 19:25, csütörtök | Bulvár

Fény derült a Doktor Szöszi eredeti befejező sztorijára- A rajongók miatt kellett megváltoztatni

Fény derült a Doktor Szöszi eredeti befejező sztorijára- A rajongók miatt kellett megváltoztatni

A végleges befejezés tényleg jobb lett, mint az első változat!

Noha már előtte is játszott filmekben, Reese Witherspoon karrierje mégis akkor indult be igazán, amikor 2001-ben megkapta a Doktor Szöszi főszerepét. A filmet biztosan te is ezerszer láttad már, emlékszel még Elle Woods legmenőbb szettjeire, és tuti, hogy benned is megmaradt az az ikonikus jelenet, amikor a lány a végén kikosarazza exét, aki a sikereit látva hirtelen békülni szeretne.

Az első rész pedig hatalmas happy enddel zárult le. Elle már végzősként beszédet tartott a Harvard diákjainak a diplomaosztón, miközben megtudtuk, hogy mi történt a többi szereplővel a tárgyalás óta, valamint azt is, hogy Emmett megkéri Elle kezét még aznap este.

Amit viszont talán még te sem sejtettél eddig, hogy az első változatban nem így ért véget a lány története. Valójában a készítők egy teljesen más befejezést választottak, azonban a tesztközönségnek olyannyira nem tetszett, hogy kénytelenek voltak másfajta lezárást forgatni hozzá. Erről az egyik író, Karen McCullah mesélt az EW magazinnak.

Eredetileg a diplomaosztós jelenet helyett a sztori még ott, a tárgyalás után véget ért volna. Mindenki odament gratulálni Elle-nek, majd megjelent Emmett, és hatalmas csókot adott a lánynak. Ezek után felvillant egy felirat arról, hogy már a jövőben járunk, amikor Elle és Vivian (aki ekkoriban már szőke volt) belekezdtek egy alapítványba, és a tömegben osztogattak brosúrákat. A közönségnek viszont egyáltalán nem tetszett ez a változat, hiszen nem tartották elég izgalmasnak, és szerintük Elle nagyobb karriert fut be ennél. Sőt, azt is nehezményezték, hogy egy csókkal ért véget a tárgyalás, mert így az egész inkább tűnt romantikus komédiának, holott ez a történet nem arról szólt, hogy a lány végül megszerzi a pasit.

Forrás: joy.hu

Kép: pinterest.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.