Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2010. Augusztus 09. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Fenyő Miklós kitárulkozott, és vallomást tett

Fenyő Miklós kitárulkozott, és vallomást tett

Született álmodozónak mondja magát. Fenyő Miklós negyven éve sikeres a pályán, eladott több mint ötmillió lemezt. Amerikában három és fél évet élt, valahányszor visszamegy, megnézi az iskolát és azt a helyet, ahol laktak. Újlipótv

"Amerikai élményeim ösztönöztek. Teremtettem egy nyelvet, egy kicsit amerikai, kicsit magyar világot. Lett belőle a Hungária, a jampi külsőségek, poénok. Szerették. A rock'n'roll forradalom, izgalom, szókimondás, szexualitás. Értékes, humánus" - vélekedik Fenyő Miklós, akinek a magánéletéről nem sok mindent hallani.


"Akik szeretik a dalaimat és képesek dekódolni a szövegeket, azok előtt szimbolikusan jóformán meztelenre vetkőzöm. Minden dal egy vallomás. Amit akarok, elmondok magamról. Hallgatni kell a muzsikámat. Nem voltam a legjobb férj s nem a legjobb apa. De van rosszabb. Különben is, milyen mértékegységgel mérjünk? Nagyon szeretem a gyerekeimet. Férjként azt igényeltem, hogy a körülöttem lévő dolgok rendben menjenek. És rendben is mentek. Ezért Ágit elismerés illeti. Volt idő, amikor ezt nem tudtam kellően kifejezni. Most már nagyon értékelem."


STOP


Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:28, hétfő | Bulvár

Sírva ment le a színpadról Elton John

Vasárnap sírva ment le a színpadról a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag Elton John mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 07:08, hétfő | Bulvár

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

A Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője egy olyan közismert személy volt,aki elmondta, hogy korábban nem bukkant fel a TV2-n.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.