Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Május 06. 11:17, vasárnap | Bulvár
Forrás: police.hu

Fényűzően élt a lányok futtatásából a nyíregyházi pár

Fényűzően élt a lányok futtatásából a nyíregyházi pár

Külföldön foglalkoztatott prostituáltak keresete biztosította a nyíregyházi pár fényűző életét.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya üzletszerűen elkövetett kerítés bűntette, valamint kitartottság bűntette miatt folytatott nyomozást Á. Róbert 36 éves és élettársa, B. Mónika 35 éves nyíregyházi lakosok ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi és a nő anyagi haszonszerzés érdekében több nő részére rendszeresen szervezett utazásokat és szállást nyugat európai országokba az elmúlt időszakban annak érdekében, hogy ott idegen férfiak számára anyagi ellenszolgáltatásért nyújtsanak szexuális szolgáltatást. A kiutazás, valamint a szállás megszervezésével a pár közvetlenül megteremtette annak lehetőségét, hogy az általuk beszervezett nők külföldi személyekkel anyagi ellenszolgáltatásért teremtsenek nemi kapcsolatot.

A nőknek a szexuális szolgáltatásaikkal megkeresett pénzt a gyanúsítottaknak át kellett adniuk, illetve bankszámlájukra kellett utalniuk.

A nyomozás adatai szerint a pénzt Á. Róbert és B. Mónika fényűző életük megteremtésére, illetve fenntartására fordította. Nyíregyházi lakóhelyükön a rendőrök lefoglaltak egy Audi A6 típusú kocsit, egymillió forintnak megfelelő valutát és arany ékszereket. A rendőrök Á. Róbertet és B. Mónikát 2017. augusztus 31-én Nyíregyházán elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság 2017. szeptember 2-án mindkét gyanúsított vonatkozásában elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott. A büntetőeljárás során a nyomozók azonosították és elfogták azt a 23 éves nyíregyházi férfit is, aki a nők külföldre utaztatásában, elszállásolásában, valamint felügyeletükben is közreműködött.

Á. Róbert testvérét, Á. József 40 éves nyíregyházi lakost pedig a rendőrök azzal gyanúsítják, hogy több 18. életévét be nem töltött lányt kényszerített arra, hogy Nyíregyházán végezzenek prostitúciós tevékenységet. Az általa uralt útszakaszon csak a „saját lányai” dolgozhattak, a többiektől rendszeresen helypénzt szedett be. Ellene kerítés bűntette, kitartottság bűntette, valamint gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt folytattak büntetőeljárást előzetes letartóztatása mellett.

A rendőrség a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.