Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2011. Március 12. 14:41, szombat | Sport
Forrás: NSO

Férfi röplabda: a Kaposvár nyerte meg a Magyar Kupa döntőjét

Férfi röplabda: a Kaposvár nyerte meg a Magyar Kupa döntőjét

A Kaposvár 3:1-re legyőzte a Dunaferrt a férfi röplabda Magyar Kupa péntek késő este véget érő debreceni fináléjában.

A késő estébe nyúló férfifinálé előtt – a Kecskemét elleni csütörtöki elődöntőből kiindulva – kíváncsiak voltunk, vajon újra be kell-e állnia csapatába az edző Kántor Sándornak. A nagyon fiatal Dunaferr ellen senki sem gondolta volna komolyan, hogy ez bekövetkezik – pedig így történt, és újra az elvesztett első szett után.

Finoman fogalmazva szégyen a somogyiakra nézve, hogy egy negyvenéves, a játékot már mellékfoglalkozásban (de annál jobban) űző edzőre van utalva a parketten. Ha nehezen is, a Kaposvár hozta a papírformát, és utolérte az ugyancsak 14-szeres kupagyőztes Csepelt az örökrangsorban.

A kaposváriak a 25:22-re elbukott első játszma után a másodikban könnyedén egyenlítettek. A harmadik szett a női döntőhöz hasonlóan heroikus csatát hozott, és akárcsak ott, a férfiaknál a későbbi győztes nyert, miután a negyedikben sem zavarta meg a hátrány Kántorékat. Kaposvár–Dunaferr 3:1.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 29. 17:22, hétfő | Sport

Ultrabalaton - Rekordok várhatók a 211 km-es versenyen

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén, a 18. alkalommal sorra kerülő NN Ultrabalatonon, amelyet csütörtöktől vasárnapig rendeznek meg balatonfüredi versenyközponttal.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.