Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Február 25. 14:15, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Férfiakkal szexelt kamerák előtt a nagyatádi rendőr?

Férfiakkal szexelt kamerák előtt a nagyatádi rendőr?

A Sonline.hu értesülései szerint egyes internetes pornóoldalakon több filmben és fotón is egyértelműen beazonosítható a nagyatádi kapitányság egyik fiatal munkatársa. A férfi a filmekben művésznéven szerepel, s fiúkkal látható félre

Nem magánvideóról van szó, hanem profin fényképezett, jó képminőségű pornófilmekről, amelyek egyértelműen üzleti célra készültek. Nagyatádon jelenleg 4-5 videója és több fotója is ismert.

A portál úgy tudja, néhány napja derült fény a nagyatádi rendőr pornós múltjára, s azonnal felfüggesztették. A nagyatádi kapitányság vezetője szerdán választás elé állította: vagy leszerel, vagy más módon távolítják el a rendőrség állományából.

A Sonline.hu értesülései szerint a fiatalemberről a városban és munkahelyén eddig azt hitték: modellmunkákat vállal külföldön. A most napvilágra került filmjeinek nagy része Pozsonyban készült, s a fiatalember abban bízott, hogy nem jut el a hírük Nagyatádig. Néhány pornófilmje és képe azonban felkerült az internetre, és lakhelyén többen is ráismertek a fiatal rendőrre.

(sonline.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.