Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. December 09. 07:50, péntek | Sport
Forrás: mno.hu

Ferguson: Ez a büntetésünk! Evra: Katasztrófa!

Ferguson: Ez a büntetésünk! Evra: Katasztrófa!

A Manchester United kikapott Baselben, így az Európa Ligában kényszerül szerepelni tavasszal. A főszereplők természetesen csalódottan nyilatkoztak a verség után.

Sir Alex Ferguson: „Természetesen csalódottak vagyunk, nem is lehet ez másképp ilyen helyzetben. Sokat volt nálunk a labda és volt pár helyzetünk is, de egyértelműen gyengék voltunk, ami a befejezéseket illeti. Az Európa Ligában még soha nem szerepeltünk, de marad a vasárnap-szerda ritmus. Ez van, nem a legjobb, de ez a büntetésünk, amiért nem jutottunk tovább.”

Patrice Evra: „Hatalmas csalódás. Mióta a Monacónál játszottam, soha nem estem ki az első körben. Katasztrófa, nagyon szomorúak vagyunk, de megérdemeltük. Nem csak a ma estéről van szó, ezt nem ma rontottuk el.

Sok helyzetünk volt, nekik kettő, de azokat kihasználták – és megérdemelten nyertek. A kezdetektől gyengék voltunk a BL-ben.

Ebben a csapatban keménynek kell lenni. A mester is tudja, hogy visszavágunk majd, mert fejben nagyon erős a csapat. Hat éve nem volt ilyen, hogy az első körben kiestem, ez mindenkinek új. Mostantól a bajnoki címre kell koncentrálnunk, a legfőbb cél, hogy megvédjük a címet.

Nehéz lesz, de megérdemeltük, hogy csütörtök-vasárnap ritmusban játsszunk.”

Rio Ferdinand: „Az Európa Ligába kerültünk, de mindig azt mondom, hogy ahol a csapatunk elindul, ott nem második akar lenni. Mindig nyerni akarunk, ez most sincs másképp. Nagy csalódás kiesni ebből a sorozatból, de csak magunknak köszönhetjük.

Mindenki nagyon csalódott, de ez van. A továbbjutást az Old Traffordon kellett volna kiharcolni, de nem tettünk eleget azokon a meccseken. Ha nem nyered meg a hazai meccseket, nincs keresnivalód itt, de tanulni fogunk az esetből.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.