Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Június 20. 13:17, szerda | Belföld

Festékkel lövöldöznek a ferihegyi gyorsforgalmin

Festékkel lövöldöznek a ferihegyi gyorsforgalmin

Valaki festékpatronos puskával és gumilövedékkel lövöldöz az autósokra a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úton - írja a szerdai Blikk.

A jelenségre a Vecsés Települési Polgárőr Egyesület is felfigyelt, és arra figyelmeztetett:

"Az elmúlt két hétben a gyorsforgalmi úton a Sárkány center előtti hídról paintballal és gumilövedékkel lövik az autókat. Ha bármilyen információval rendelkeznek, értesítsék a rendőrséget!"

A Blikk egyik olvasója arról a furcsa esetről számol be, hogy nem csak a gyorsforgalmi úton, hanem a XVIII. kerületi Nefelejcs utcában kapta telibe valaki, mégpedig egy taxiból.

"Először azt hittem, oldalról nekem jött a taxi és letört a visszapillantó, de láttam, hogy megvan a tükör, abban pedig azt, hogy valami vörös folyik le a kocsi oldaláról. A taxi közben padlógázzal leelőzött."

A rendőrség elismerte, hogy összesen öt ügyben folytat nyomozást, azonban egyelőre nem találja a támadót vagy támadókat. Elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, de azok „nem adtak értékelhető eredményt”. Megpróbáltak elindulni a Nefelejcs utcai - egyébként a szag alapján nitrofestéket használó - támadó vonalán is, de a taxitársaság nem tudta beazonosítani a hiányos rendszám alapján az autót.

Időközben egy olvasó felhívta a Blikk figyelmét arra, hogy a vörös szín kizárja a paintball-patron lehetőségét, mivel ehhez a sporthoz sehol sem gyártanak piros színű festéklövedéket, pont azért, hogy ne lehessen összekeverni a vérrel.

Forrás: index.hu

Fotó: Vecsési Települési Polgárőr Egyesület

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.