Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2010. Január 09. 07:57, szombat | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Festett bikiniben meztelenkedik az Alkonyat sztárja, Ashley Greene

Festett bikiniben meztelenkedik az Alkonyat sztárja, Ashley Greene

A 22 éves Ashley Greene egy kalóriamentes üdítőital kedvéért szabadult meg a ruháitól. A tengerparton pózoló színésznő csupasz bőrét csupán testfesték takarja.

Az Alkonyat-filmekben a szexi vámpírlányt, Alice Cullent alakító színésznő a SoBe Lifewater nevű üdítőital hirdetéséhez vetkőzött meztelenre úgy, hogy ez első pillantásra nem is látszik. Az ifjú színésznő ugyanis némi festéken kívül semmi mást nem visel. A cég természetesen nem a "sex sells" jegyében jutott a pucércsajos hirdetés ötletére, hanem mert úgy gondolják, ha a hirdetett üdítő kalóriamentes, akkor teljesen logikus, hogy az azt hirdető modell pedig ruhamentes legyen. Greene így csak kétfajta testfestést visel a fotókon, egy rózsaszín, pikkelyes bikinit és egy szintén pikkelyeket utánzó, sárga egyrészes dresszt. A üdítőital gyíkocska-logóját idéző pikkelyeket Joanne Gair festette fel Greene-re. „Tizenkét óra alatt készült el a SoBe-mintázat, de nagyon megérte. Olyan élmény volt, amit sosem fogok elfelejteni" - nyilatkozta a fotózás után a színésznő.Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.