Városlista
2020. szeptember 18, péntek - Diána

Hírek

2010. Január 09. 07:57, szombat | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Festett bikiniben meztelenkedik az Alkonyat sztárja, Ashley Greene

Festett bikiniben meztelenkedik az Alkonyat sztárja, Ashley Greene

A 22 éves Ashley Greene egy kalóriamentes üdítőital kedvéért szabadult meg a ruháitól. A tengerparton pózoló színésznő csupasz bőrét csupán testfesték takarja.

Az Alkonyat-filmekben a szexi vámpírlányt, Alice Cullent alakító színésznő a SoBe Lifewater nevű üdítőital hirdetéséhez vetkőzött meztelenre úgy, hogy ez első pillantásra nem is látszik. Az ifjú színésznő ugyanis némi festéken kívül semmi mást nem visel. A cég természetesen nem a "sex sells" jegyében jutott a pucércsajos hirdetés ötletére, hanem mert úgy gondolják, ha a hirdetett üdítő kalóriamentes, akkor teljesen logikus, hogy az azt hirdető modell pedig ruhamentes legyen. Greene így csak kétfajta testfestést visel a fotókon, egy rózsaszín, pikkelyes bikinit és egy szintén pikkelyeket utánzó, sárga egyrészes dresszt. A üdítőital gyíkocska-logóját idéző pikkelyeket Joanne Gair festette fel Greene-re. „Tizenkét óra alatt készült el a SoBe-mintázat, de nagyon megérte. Olyan élmény volt, amit sosem fogok elfelejteni" - nyilatkozta a fotózás után a színésznő.Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 18. 11:10, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Mediterrán halleves - VIDEÓ

Robi ezen a héten egy különleges mediterrán hallevest készít nekünk! Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 18. 09:03, péntek | Bulvár

Elton John nyolclemezes dobozt jelentet meg tele ritkaságokkal

Jewel Box címmel nyolclemeznyi ritkaságot, B-oldalt és egyéb csemegéket jelentet meg Elton John. Az archívumban talált kincsek öt és fél évtizedes pályafutás gyümölcsei.

2020. Szeptember 17. 08:06, csütörtök | Bulvár

Húsz év óta az első hivatalos Beatles-könyv jelenik meg

Húsz év óta az első hivatalos Beatles-könyv jelenik meg jövő év augusztusában Nagy-Britanniában: a The Beatles: Get Back című kötet az együttes utolsó albuma, a Let It Be történetét meséli el.

2020. Szeptember 12. 07:18, szombat | Bulvár

Magyarország 365 - A tavalyinál is több jelentkező eddig a fotópályázaton

A tavalyinál is többen küldtek eddig képet a Magyarország kormánya által szeptember 1-jén másodszor meghirdetett Magyarország 365 fotópályázatra.