Városlista
2020. szeptember 21, hétfő - Máté

Hírek

2012. Január 06. 14:07, péntek | Kék hírek
Forrás: Police.hu - Fotó: MTI

Fiatal nőket tartott fogva Budapesten

Fiatal nőket tartott fogva Budapesten

Elfogta a rendőrség azt a 35 éves férfit, aki hónapokon keresztül fogva tartott két fiatal nőt Budapesten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya 2012. január 3-án őrizetbe vette C. B. 35 éves budapesti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2011 szeptemberétől Budapesten, a XIII. kerületben két fiatal lányt tartott fogva és sérelmükre több bűncselekményt követett el.

A sértetteket folyamatosan testi épségük, életük, illetve családjuk ellen irányuló fenyegetéssel arra kényszerítette, hogy – az általa megszerzett és címre vitt – férfiaknak szexuális szolgáltatást nyújtsanak. Az üzletszerű kéjelgésből befolyt pénzt elvette, a sértettekkel kitartatta magát. Az elkövető emellett bántalmazta is őket. Az embertelen bánásmód miatt a fiatalok nem mertek segítséget kérni – áll a közleményben.

A gyanúsítottat 2012. január 3-án 20 óra körüli időben Budapesten, a XIV. kerületi Erzsébet körúton fogták el a BRFK bevetési osztályának munkatársai. A kerítő gyanúsítotti, valamint a fogvatartottak tanúkénti kihallgatása megtörtént.

Az ügyben a további eljárást – C. B. 35 éves férfi előzetes letartóztatásának előterjesztése mellett – kerítés, kitartottság, személyi szabadság megsértése, valamint kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya folytatja le – zárul a közlemény.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 08:29, hétfő | Kék hírek

Halálos baleset történt a 74-es főúton

Teljes szélességében lezárták hétfő reggel a 74-es főutat Zalaegerszeg és Egervár között egy halálos baleset miatt.

2020. Szeptember 20. 16:07, vasárnap | Kék hírek

Temetőben rabolt ki egy asszonyt két fiú

Egy 15 éves kállói fiút és 14 éves társát vették őrizetbe a nyomozók.

2020. Szeptember 19. 05:00, szombat | Kék hírek

Elítélték az egyetemista lányt vonaton molesztáló férfit

A Debreceni Törvényszék személyi szabadság felfegyverkezve elkövetett megsértésének bűntette és emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt másodfokon 5 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte azt a férfit,

2020. Szeptember 18. 11:01, péntek | Kék hírek

Illegális fegyverek miatt vettek őrizetbe egy orvvadászt Siófokon

Engedély nélkül tartott lőfegyvereket találtak egy orvvadásznál; őt és társát Siófokon vették őrizetbe - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu honlapon.