Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2019. Július 22. 13:54, hétfő | Belföld

Fiatalok lövöldöztek Tatabányán

Fiatalok lövöldöztek Tatabányán

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 19 és egy 17 éves tatabányai kamaszkorúval szemben.

Cz. Zsolt és társa vasárnap késő este egy tatabányai szórakozóhely előtt megállított egy kocsit, amelyben a fiatalkorú fiú volt barátnője utazott.

Egyikük belerúgott az autó hátuljába, a másik pedig lerúgta a visszapillantó tükrét, aztán Cz. Zsolt a nála lévő gázriasztó fegyverrel a levegőbe lőtt.

A járőrök a helyszínen elfogták mindkettejüket és a Tatabányai Rendőrkapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 18:22, szombat | Belföld

Július közepéig várja a kerékpárosbarát pályázatokat az ITM

Július 15-én délig elektronikus úton lehet jelentkezni a kerékpáros település és a kerékpárosbarát Magyarország idei pályázati kiírásaira - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-vel.

2020. Július 04. 17:21, szombat | Belföld

Halünneppé tennék július második szombatját a bajai hungarikum révén

Országos halünnepet szeretnének július második szombatján a bajaiak. A Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete és a város önkormányzata kezdeményezéséhez országszerte több tucat vendéglátóhely csatlakozott

2020. Július 04. 16:19, szombat | Belföld

Idén is díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2019. évi teljesítménye alapján;

2020. Július 04. 15:18, szombat | Belföld

Humanitárius korridor nyílt az országon átutazóknak

Humanitárius korridor nyílt az országon átutazóknak szombaton 0 órától.