Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Február 26. 16:33, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Fidesz: az emberek nem kérnek a baloldal közbiztonsági politikájából

Fidesz: az emberek nem kérnek a baloldal közbiztonsági politikájából

A Fidesz szerint a baloldal közbiztonsági és honvédelmi politikáját már ismerik a magyar emberek, és nem kérnek belőle többet.

A Fidesz szerint a baloldal közbiztonsági és honvédelmi politikáját már ismerik a magyar emberek, és nem kérnek belőle többet.

Kocsis Máté, a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának kormánypárti elnöke ezt azután közölte, hogy az MSZP kedden a rendvédelmi programjáról tárgyalt szakszervezetekkel.
A fideszes politikus az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a Gyurcsány-Bajnai-kormányok veszélybe sodorták a közbiztonságot, szétzüllesztették és saját politikai céljaikra használták fel a rendőrséget.
A honvédelemmel kapcsolatban pedig úgy fogalmazott, hogy 2010 előtt a szaktárca létezéséről csak a gyanús ingatlanügyeivel kapcsolatban lehetett hallani.
"A magyar emberek 2010-ben azért bízták a Fideszre a kormányzást, mert elegük volt abból, hogy nincs rend az országban, és az állam a bűnözők oldalán áll" - közölte Kocsis Máté.
Hozzátette, Magyarország ma jobban teljesít a rend helyreállításában, mint korábban, hiszen 3500-zal több rendőr dolgozik, mint a kormányváltáskor, és 2400 új rendőrségi járművet is szolgálatba állítottak.
Az eredmények közé sorolta azt is, hogy "ma a rendőrség nem tűri sorai között a korrupciót", a törvényeknek visszatartó erejük van, a visszaeső erőszakos bűnözők pedig egy életre rács mögé kerülnek.

Címkék: fidesz, kormány, mszp, politika, rend

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: