Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Július 28. 16:30, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Finisben az ETO Nap - Videó

Finisben az ETO Nap - Videó

Teljes gőzzel készül az ETO FC gárdája a pénteki ETO Napra. A délután negyed négykor kezdődő programsorozat helyszíneit, a nagyszínpadot a kiszolgáló sátrakat már építik a stadionban.

Nem lesz hiány fociban sem, a Bayern All Star csapat ellen készülő öregfiúk válogatott is csúcsformában várja a bajorokat.

Finisébe fordultak az ETO Nap előkészületei. Készül az esti koncerteknek helyt adó nagyszínpad, valamint a látogatók ellátásáért felelős sátor város is az ETO Parkban, hangzott el a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A délután folyamán három meccset is végigszurkolhat a nagyérdemű, elsőként a Győri Közélet csapata mérkőzik meg a Média válogatottal. A győri gárdában, a többi között, pályára lép Lipovics Szilárd jegyző, Nagy Balázs színész és Horváth Péter a Révai Gimnázium igazgatója is. Nagy erőkkel készülnek az ETO öregfiúk is a Bayern All Star ellen.

A várható bajor verés után, a Haladás gárdáját fogadja az ETO NB I-es csapata. Csertői Aurél vezetőedző elmondta, a csapat célja egyértelműen a veretlenség megőrzése lesz a péntek esti találkozón.

 

 


 

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.