Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2010. Augusztus 07. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Fiúsra váltott a Harry Potter szépsége

Fiúsra váltott a Harry Potter szépsége

A varázslótanoncos széria hamarosan véget ér, de Emma Watson már most szakított Hermione karakterével - borzasztó rövidre vágatta a haját.

A világ az elmúlt egy évben végre elkezdte nőként kezelni Emma Watsont, ami valószínűleg nem tetszhetett neki. Legalábbis más ésszerű magyarázat nincs arra, hogy miért csináltatott magából fiút. A húszesztendős színésznő meglátogatta fodrászát, majd kiválasztott a katalógusból egy tini legények által favorizált rövid frizurát. A fiús haj pedig Rihannán kívül másnak nem áll jól, így Emma sem lett éppen szebb, vagy szexisebb új külsejétől. Ami nem feltétlenül volt jó ötlet, így a lassan esedékes legújabb Harry Potter premier előtt, mivel a rajongók nem így szokták meg Hermione Grangert. Persze lehet, hogy az egész csak egy rosszul sikerült alakváltó varázslat eredménye. De nincs olyan szerencsénk.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 04. 16:11, szombat | Bulvár

Több mint 12 ezer ember akar űrhajós lenni

Több mint 12 ezer nő és férfi jelentkezett asztronautának az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) által kiírt pályázatra.

2020. Április 04. 09:07, szombat | Bulvár

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárja, Nicole Kidman leszerződött az Amazon egy új sorozatához, amely egy áprilisban megjelenő regényből készül.

2020. Április 04. 07:22, szombat | Bulvár

Karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit a Bátor Tábor

WC - papírból kreált jelmezek, fazékon ütött ritmusok, fürdőköntösben üvöltött hajrák: karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit az Élménykülönítmény csapata.

2020. Április 03. 18:00, péntek | Bulvár

Ronaldo lesz az első dollár milliárdos futballista

A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres - a Business Insider szerint.