Városlista
2020. február 16, vasárnap - Julianna

Hírek

2010. Augusztus 07. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Fiúsra váltott a Harry Potter szépsége

Fiúsra váltott a Harry Potter szépsége

A varázslótanoncos széria hamarosan véget ér, de Emma Watson már most szakított Hermione karakterével - borzasztó rövidre vágatta a haját.

A világ az elmúlt egy évben végre elkezdte nőként kezelni Emma Watsont, ami valószínűleg nem tetszhetett neki. Legalábbis más ésszerű magyarázat nincs arra, hogy miért csináltatott magából fiút. A húszesztendős színésznő meglátogatta fodrászát, majd kiválasztott a katalógusból egy tini legények által favorizált rövid frizurát. A fiús haj pedig Rihannán kívül másnak nem áll jól, így Emma sem lett éppen szebb, vagy szexisebb új külsejétől. Ami nem feltétlenül volt jó ötlet, így a lassan esedékes legújabb Harry Potter premier előtt, mivel a rajongók nem így szokták meg Hermione Grangert. Persze lehet, hogy az egész csak egy rosszul sikerült alakváltó varázslat eredménye. De nincs olyan szerencsénk.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 16. 18:06, vasárnap | Bulvár

Nyártól forgatják az Indiana Jones-filmek ötödik részét

Többszörös késedelem után nyártól kezdik el forgatni az Indiana Jones-kalandfilmek ötödik részét - közölte a filmek címszereplője, Harrison Ford.

2020. Február 16. 16:02, vasárnap | Bulvár

Feltörték az olimpiai játékok és a NOB Twitter-fiókját

Egyelőre nem azonosított támadók feltörték az olimpiai játékok és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hivatalos Twitter-fiókját, ezért a mikroblog-szolgáltató mindkét fiókot zárolta

2020. Február 16. 07:06, vasárnap | Bulvár

X Ambassadors is koncertezik Budapesten

Az amerikai modern rock csapat, az X Ambassadors március 8-án először zenél Magyarországon, a fővárosi Barba Negra Music Clubban.

2020. Február 16. 06:58, vasárnap | Bulvár

Rácz Gergő és Orsovai Reni nyerte A Dal 2020 harmadik válogatóját

A Rácz Gergő és Orsovai Reni duója nyerte Mostantól című számával nyerte A Dal 2020 harmadik válogatóját szombaton.