Városlista
2020. szeptember 22, kedd - Móric

Hírek

2020. Augusztus 10. 10:37, hétfő | PR

Flatco, a megfizethető prémium

Flatco, a megfizethető prémium

A fővárosi lakáspiacot böngészve rendkívül sokszínű kínálattal találkozhatunk, legyen szó akár árról, minőségről, vagy épp a kettő valamilyen arányú kombinációjáról.

Ami biztos, hogy ha pénzünknél szeretnénk maradni, legtöbbször a szerényebb minőségű ingatlanok között kell válogatni. Nem így a Flatco-nál.

A budapesti lakáspiac ma

A főváros hosszú évek óta népszerű célpont mindazok számára, akik tanulni, vagy épp dolgozni szeretnének. Ez nem is véletlen, hiszen a lehetőségek száma szinte végtelen, emellé pedig számos kulturális, szórakozási és sportolási lehetőség is társul. Budapest egyértelműen egy világvárossá nőtte ki magát, amit a nyüzsgő turizmus is jól mutat.

Ezekkel a faktorokkal függ össze, hogy a kiadó lakást keresők száma tulajdonképpen konstans magas. Így tehát a piac telített, viszonylag nehéz kifogni egy olyan ingatlant, amely többé-kevésbé megfelel az elképzeléseinknek. Már csak azért sem egyszerű a kérdés, mert az elhelyezkedés-állapot-ár háromszögből szinte szükségszerűen el kell engednünk valamelyiket, ha pénzünknél szeretnénk maradni. A Flatco ebben is újat mutat a fővárosi piacon.

A „Flatco titok”

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy egy ilyen zsúfolt üzleti ágban, mint az ingatlanok bérbeadása, hogyan lehet kitűnni a tömegből, mik azok az újítások, amelyek az átlag fölé emelnek egy céget. Az első kulcs a kiadó lakások minőségének és hirdetőinek egyenetlenségében található meg. Sok esetben irreálisan magas hasznot remélő magánszemélyektől, vagy ingatlanközvetítőktől találunk csak hirdetéseket, melyek árfekvése közel sem áll arányban a minőségükkel.

A másik kulcsfaktor éppen ezek kizárása és normalizálása. A Flatco nem közvetít, hanem saját ingatlanait kínálja bérbeadásra. Tapasztalt ingatlanpiaci résztvevőként a viszonyokat jól ismerve és kihasználva a legjobb lehetőségeket önmaga rendelkezik a hirdetett ingatlanokkal, ezzel pedig tulajdonképpen garanciát vállal a minőségre és a megbízhatóságra.

Magas minőség, kedvező árfekvés

A Flatco-nál összeszokott csapat dolgozik azon, hogy a bérlők maradéktalanul elégedettek legyenek. Ez nem csupán az ingatlanok bérbeadásával közvetlenül foglalkozó dolgozókat jelenti, hanem az olyan nélkülözhetetlen „háttérmunkásokat” mint pl. építészek, lakberendezők stb. akik segítségével a kiadó ingatlanok garantáltan korszerűek, stílusosak és kifogástalan állapotúak.

A cég jelenleg közel 150 lakást kínál bérlésére, melyek jellemzően új építésűek és a város frekventált pontjain találhatóak. Ezen felül azonban a jövőbe is tekintenek, ennek tükrében pedig több mint 600 ingatlan jelenleg is kivitelezés alatt áll. A Flatco a friss, fiatal vér a budapesti lakáspiac ütőerében.

Piaci modelljük és tapasztalatuk lehetővé teszi, hogy az általuk garantált minőséget abszolút megfizethető áron kínálják, bérlő és bérbeadó kölcsönös megelégedésére. Fölösleges tehát mélyre merülni a különböző hirdetőoldalak kesze-kusza hirdetőfalaiban, elég, ha a Flatco oldalára kattintunk és kezdődhet egy új fejezet.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.

2020. Szeptember 21. 11:24, hétfő | PR

Híre már megelőzte: Raktárkoncert, összefogás a hazai könnyűzenéért

A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat felvételei augusztus közepe óta zajlanak. A projektet koordináló Lounge Groupnál hatalmas apparátus dolgozik a produkció sikerességén.

2020. Szeptember 15. 11:30, kedd | PR

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

2020 áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2018-00027-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő, Mázoló, Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) gondozásában.

2020. Szeptember 10. 12:56, csütörtök | PR

Az Interreg program keretében emlékparkot újít fel a Jánosik és Társai Kft

Nyílt közbeszerzési eljárás keretében a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a sátoraljaújhelyi széphalmi Kazinczy Emlékpark felújítását. A parkot utoljára közel ötven évvel ezelőtt újították fel.