Városlista
2019. augusztus 25, vasárnap - Lajos

Hírek

2019. Május 16. 07:42, csütörtök | Belföld

Flydubai képviselet nyílt hazánkban

Flydubai képviselet nyílt hazánkban

Irodát nyitott az Egyesült Arab Emirátusok hibrid légitársasága Budapesten.

Hamarosan tovább nő a légi összeköttetések száma Budapest és Dubaj között. A turista és business osztályt egyaránt kínáló 10 éves hibrid légitársaság, a flydubai nyáron indítja napi járatát ezen az útvonalon. (A menetrend: BUD-DXB-23:30-07:05, DXB-BUD-17:35-21:30).


A légitársaságnak irodája is nyílt Budapesten a Károly körúton, amelynek vezetője, Szép Andrea, az Egyptair képviseletét is ellátja. A sales és marketing manager Darányi Ildikó, a Turkish Airlines korábbi munkatársa. A belvárosi iroda az utazási irodák mellett az egyéni utasokat is kiszolgálja és épít az átszálló utasokra. Útvonalhálózatában olyan úti célok találhatók egyebek között mint Zanzibár, Salalah, Kilimandzsáró, Dar es Salaam, Delhi, Mumbai. Az Emirates-szel közös üzemetetésű járatainak köszönhetően számos célállomás megközelíthető velük Dubajból.

Bővebb információ a weboldalon: flydubai.com

Forrás: turizmusonline.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 24. 12:01, szombat | Belföld

Gyilkosság Budán - Fegyelmi eljárás indult a rendőrségi ügyeletes ellen

Fegyelmi eljárás indult az ellen a rendőrségi ügyeletes ellen, aki csütörtökön fogadta annak a nőnek a bejelentését, akinek a szomszédjában gyilkosság történt a II. kerületi Zöldlomb utcában -

2019. Augusztus 23. 17:21, péntek | Belföld

Frissítette listáját a NAV a feketén foglalkoztatókról

A be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztatók és a nem rendezett munkaügyi kapcsolatokkal rendelkezők listáját frissítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

2019. Augusztus 23. 14:15, péntek | Belföld

Gyilkosság gyanúja Budapesten - Gyerek is van a holttestek között

Rendőrök és mentősök lepték el a budapesti II. kerületben lévő Zöldlomb utcát, mert az egyik házban három holttestet találtak. Gyilkosság miatt indult nyomozás.

2019. Augusztus 23. 14:08, péntek | Belföld

Eltűnt egy kígyó Óbudán

Eltűnt egy királypiton Óbudán, az állat egy lakásából szökött meg a Római lakótelepről. A keresésre felhívó posztot közösségi oldalán osztotta meg az Állatmentés Óbuda.