Városlista
2019. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2018. Szeptember 05. 13:32, szerda | Bulvár

Fogházra itélték a Rékasi Károlyt elgázoló sofőrt

Fogházra itélték a Rékasi Károlyt elgázoló sofőrt

Hat hónap fogházra ítélte a bíróság azt a férfit, aki autójával három éve nekihajtott a a motorját vezető Rékasi Károlynak.

A férfinak ezen felül a több, mint egymillió forintos perköltséget is kell fizetnie. Rékasi Károly a Ripost tudósítása szerint zokogva fogadta az ítéletet.

A Barátok közt sztárja és a Jósef Attila Színház művésze, több mint három éve rohant bele motorjával hátulról egy szabálytalanul kanyarodó autóba. A vádirat szerint az autó sofőrje egy kanyart levágva, kis ívben úgy próbált balra kanyarodni, hogy sem az indexet nem használt, sem pedig a visszapillantó tükörbe nem nézett bele.

Így nem is láthatta, hogy Rékasi a kanyarodás pillanatában motorjával már szabályosan elkezdte őt előzni. Rékasi ugyan fékezett, de a balesetet már nem tudta elkerülni. 20-21 métert repült, hat csontja eltört, az egyik lába négy centivel rövidebb lett, és koponyaűri, illetve agysérüléseket is szenvedett.

A mai ítélet nem jogerős.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 24. 07:24, szerda | Bulvár

Mick Jagger filmje zárja a Velencei filmfesztivált

A Mick Jaggerrel forgatott The Burnt Orange Heresy című krimi zárja a 76. Velencei Filmfesztivált szeptemberben - adta hírül a Variety.com filmes portál.

2019. Július 23. 21:07, kedd | Bulvár

Meg kellett szakítani egy hatalmas baki miatt az Áll az alku forgatását

Különös dolog történt a minap az Áll az alku műsorában.

2019. Július 23. 17:03, kedd | Bulvár

Számos szabályozás előzheti meg a Facebook virtuális devizájának bevezetését

A Facebookkal kapcsolatos jogi viták nyomán valószínűleg számos szabályozás előzi majd meg a közösségi háló saját devizájának, a Librának a bevezetését

2019. Július 23. 15:08, kedd | Bulvár

Lil Nas X rapper slágere is elérte a Despacito és Mariah Carey rekordját

Elérte a Despacito és Mariah Carey rekordját Lil Nas X: az amerikai rapper 16 hete uralja Old Town Road című számával az amerikai Billboard Hot 100-as slágerlistát.