Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Szeptember 05. 13:32, szerda | Bulvár

Fogházra itélték a Rékasi Károlyt elgázoló sofőrt

Fogházra itélték a Rékasi Károlyt elgázoló sofőrt

Hat hónap fogházra ítélte a bíróság azt a férfit, aki autójával három éve nekihajtott a a motorját vezető Rékasi Károlynak.

A férfinak ezen felül a több, mint egymillió forintos perköltséget is kell fizetnie. Rékasi Károly a Ripost tudósítása szerint zokogva fogadta az ítéletet.

A Barátok közt sztárja és a Jósef Attila Színház művésze, több mint három éve rohant bele motorjával hátulról egy szabálytalanul kanyarodó autóba. A vádirat szerint az autó sofőrje egy kanyart levágva, kis ívben úgy próbált balra kanyarodni, hogy sem az indexet nem használt, sem pedig a visszapillantó tükörbe nem nézett bele.

Így nem is láthatta, hogy Rékasi a kanyarodás pillanatában motorjával már szabályosan elkezdte őt előzni. Rékasi ugyan fékezett, de a balesetet már nem tudta elkerülni. 20-21 métert repült, hat csontja eltört, az egyik lába négy centivel rövidebb lett, és koponyaűri, illetve agysérüléseket is szenvedett.

A mai ítélet nem jogerős.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.