Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2010. Január 15. 18:00, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Fokozott ellenőrzés: erősödő utazó bűnözés Győr-Moson-Sopronban

Fokozott ellenőrzés: erősödő utazó bűnözés Győr-Moson-Sopronban

Eredményes évet zárt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Szabadfi rpád főkapitány, dandártábornok értékelése szerint. Bár a végleges adatok még nem

Sikeresen lezárta a határőrség és a rendőrség integrációs folyamatát a megyei szervezet. A nagyobb létszám összehangolt munkájának köszönhetően, összességében csökkent az ismertté vált bűncselekmények száma. A lakosságot leginkább érintő lakásbetörés és autólopás is kevesebb volt tavaly, mint 2008-ban. A megyei rendőrök a kiemelt bűncselekmények területén az országos átlagnál jóval eredményesebben dolgoztak.

Az elmúlt évben tapasztalható volt az úgynevezett utazó bűnözés erősödése, s ez valószínűleg idén is ad feladatot a hatóságoknak. Továbbra is kiemelten kezelik a határrendészeti tevékenységet, az illegális migráció és az ehhez kapcsolódó bűncselekmények megelőzését és felderítését. Ennek érdekében fokozott ellenőrzésekre lehet számítani az autópályán, a vasútvonalakon és a távolsági buszjáratokon.


Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 07:15, kedd | Helyi

Meleg és száraz volt a tavalyi év

A harmadik legmelegebb és a tizenhetedik legszárazabb év volt a tavalyi – írta a 2022-es év éghajlati értékeléséről az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2023. Március 27. 09:15, hétfő | Helyi

Világbajnok kézilabdakapust igazolt a Győri Audi ETO KC

Rinka Duijndam személyében világbajnok holland kapust igazol a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata.

2023. Március 27. 08:16, hétfő | Helyi

Megszületett a megállapodás az Audi és a szakszervezet között

Az Audi Hungaria munkaadói oldal tárgyalódelegációja a pénteki napon átadta újabb béremelési ajánlatát a munkavállalói oldal tárgyalódelegációjának.

2023. Március 27. 07:14, hétfő | Helyi

Csalókra hívják fel a figyelmet

Ismét adathalász csalókra figyelmeztet az MVM.