Városlista
2019. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2019. Július 23. 12:08, kedd | Bulvár

Folyamatos fájdalommal él és játszik Mészáros Árpád Zsolt

Folyamatos fájdalommal él és játszik Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsoltnak jelenleg fekvőgipszet kellene viselnie és felpolcolt lábbal pihennie, ehelyett állandóan színpadon van.

A színész nyolc évvel ezelőtt, a Rómeó és Júlia előadása közben törte el a jobb lábujját és két helyen a lábcsontját, amikor csizmában ugrott le egy emelvényről, ám rosszul érkezett. Két éve, A Notre Dame-i toronyőr próbáján elszakadt a jobb keresztszalagja, amikor a díszlet kimozdult alóla. Akkor kórházba is került, de a műtétből nem kért, csak a duzzanatot csapoltatta le a térdéből.

"Normálisan már nem tudok ráállni a jobb lábamra, mezítláb mászkálni pedig esélyem sincs, de arra is képtelen lennék, hogy hat hétre kivonjam magam a forgalomból. Imádom a nyári idényt a kertvendéglőktől a szabadtéri színpadokig, és a közönség előtt minden fájdalmamról megfeledkezem" - mondta a Blikknek.

"A lábujj- és a lábcsonttörés után azt gondoltam, ezek csak összeforrnak valahogy, de a saját útjukat kezdték járni, ami nem várt fájdalmakkal járt, ám a színpadon nem zavar. A térdemet azóta is rendszeresen kenegetem tömjénnel és illóolajokkal, és az edzőteremben olyan gyakorlatokat végzek, hogy kondícióban tartsam. Ezt a műtétet továbbra is szeretném elkerülni, de tudom, hogy a lábujjamat és a lábfejemet operálni és pihentetni kell. Nem tudom, mikor lesz rá másfél hónapom, de rajta van a bakancslistámon, talán a jövő év elején összejön" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Zih Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 18:05, péntek | Bulvár

Állandó fülgyulladás okozhatta a neandervölgyi ember kihalását

A neandervölgyi ember kihalása összefügghet azzal, hogy egész életében állandó fülgyulladás gyötörte a fülkürtök (vagy Eustach-kürt) felépítése miatt, amely hasonlít a mai gyermekek fülkürtjének szerkezetéhez

2019. Szeptember 20. 14:35, péntek | Bulvár

Amilyen a gazda, olyan a kutyája

Gyakoribb a túlsúlyos kutya a kövér gazdiknál, mint a normál testsúlyú kutyatulajdonosoknál - derítette ki a Koppenhágai Egyetem állatorvosainak kutatása.

2019. Szeptember 20. 07:11, péntek | Bulvár

Workshopot tart Magyarországon Madonna és a Red Hot Chilli Peppers producere

Workshopot tart Magyarországon Madonna, Kendrick Lamar és a Red Hot Chilli Peppers producere, Philippe Weiss a Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztiválon, amelyet november 13. és 15 között rendeznek meg Budapesten.

2019. Szeptember 19. 13:53, csütörtök | Bulvár

Saját templomából lopott műkincseket egy pap Máltán

Saját templomából lopott el műkincseket mintegy 100 ezer euró (33 millió forint) értékben egy pap Máltán.