Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2019. Július 23. 12:08, kedd | Bulvár

Folyamatos fájdalommal él és játszik Mészáros Árpád Zsolt

Folyamatos fájdalommal él és játszik Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsoltnak jelenleg fekvőgipszet kellene viselnie és felpolcolt lábbal pihennie, ehelyett állandóan színpadon van.

A színész nyolc évvel ezelőtt, a Rómeó és Júlia előadása közben törte el a jobb lábujját és két helyen a lábcsontját, amikor csizmában ugrott le egy emelvényről, ám rosszul érkezett. Két éve, A Notre Dame-i toronyőr próbáján elszakadt a jobb keresztszalagja, amikor a díszlet kimozdult alóla. Akkor kórházba is került, de a műtétből nem kért, csak a duzzanatot csapoltatta le a térdéből.

"Normálisan már nem tudok ráállni a jobb lábamra, mezítláb mászkálni pedig esélyem sincs, de arra is képtelen lennék, hogy hat hétre kivonjam magam a forgalomból. Imádom a nyári idényt a kertvendéglőktől a szabadtéri színpadokig, és a közönség előtt minden fájdalmamról megfeledkezem" - mondta a Blikknek.

"A lábujj- és a lábcsonttörés után azt gondoltam, ezek csak összeforrnak valahogy, de a saját útjukat kezdték járni, ami nem várt fájdalmakkal járt, ám a színpadon nem zavar. A térdemet azóta is rendszeresen kenegetem tömjénnel és illóolajokkal, és az edzőteremben olyan gyakorlatokat végzek, hogy kondícióban tartsam. Ezt a műtétet továbbra is szeretném elkerülni, de tudom, hogy a lábujjamat és a lábfejemet operálni és pihentetni kell. Nem tudom, mikor lesz rá másfél hónapom, de rajta van a bakancslistámon, talán a jövő év elején összejön" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Zih Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 16:04, csütörtök | Bulvár

Gáspár Kata: „Magamnak kellett kikaparni a gesztenyét”

A GLAMOUR Women of the Year Az év színésznő jelöltjei meséltek sikerről és sorsfordító pillanatokról.

2020. Február 20. 07:23, csütörtök | Bulvár

Kezdődik a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

A Sigourney Weaver és Margaret Qualley főszereplésével készült My Salinger Year világpremierjével ma este elkezdődik a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale), a világ legnagyobb filmes közönségfesztiválja.

2020. Február 20. 07:09, csütörtök | Bulvár

Megvonná a királynő a királyi szó használati jogát Harrytől és Meghantól

Egybehangzó szerdai londoni médiaértesülések szerint II. Erzsébet királynő meg akarja tiltani Harry hercegnek és feleségének, Meghan hercegnőnek, hogy a Royal, vagyis a királyi szót márkanévként használják.

2020. Február 20. 05:09, csütörtök | Bulvár

Dexter Fletcher újból megrendezi Az Angyalt

A Rocketman és a Bohém rapszódia rendezője, Dexter Fletcher újra filmet forgat a hatvanas évek népszerű tévésorozata, Az Angyal nyomán - osztotta meg értesülését kedden a Variety.com.