Városlista
2020. február 16, vasárnap - Julianna

Hírek

2010. December 03. 14:17, péntek | Belföld
Forrás: HírTV

Folyamatosan tisztítják a váltókat, nincs jelentős fennakadás

Folyamatosan tisztítják a váltókat, nincs jelentős fennakadás

Nincs jelentős fennakadás a vonatközlekedésben az éjszakai fagyok és csapadék ellenére, a járatok menetrend szerint elindultak – tájékoztatta a MÁVINFORM sajtóügyeletese a Független Hírügynökséget péntek reggel.

Hajnal óta Balatonszentgyörgy és Nagykanizsa térségében havazik, itt a vasúttársaság munkatársai folyamatosan tisztítják a váltóberendezéseket, és az elektromos váltófűtő berendezések is üzemelnek, ennek ellenére a Székesfehérvár-Gyékényes vonalon néhány perces késések előfordulhatnak – áll a vasúti társaság közleményében.

További változás, hogy a Budapest-Vác-Szob vonalon módosított menetrend szerint járnak a vonatok, mert Nagymaros és Szob között karbantartási munkákat végeznek. (pr)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 16. 13:09, vasárnap | Belföld

Vannak még feladatok a további felminősítéshez

Vannak még feladatok a magyar államadós-osztályzat további felminősítéséhez, így például az államadósság szintjének további csökkentése

2020. Február 16. 11:46, vasárnap | Belföld

Hazamehettek a Vuhanból hazahozott magyarok a kórházból

Hazamehetett az a hét magyar állampolgár a kórházból, akiket 14 nappal ezelőtt helyeztek karanténba, miután Franciaországon keresztül hazaérkeztek a kínai Vuhanból

2020. Február 16. 11:08, vasárnap | Belföld

Vonat és autó ütközött Kecskeméten, két kislány meghalt

Még tisztázatlan körülmények között történt a baleset.

2020. Február 16. 09:56, vasárnap | Belföld

Mellkason lőtte öccsét a 15 éves lány, vádat emelnek

Egy lány véletlenül meglőtte az öccsét egy kiskunfélegyházi tanyán. Az ügyben lezárta a nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrség.