Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Május 03. 13:17, csütörtök | Helyi sport

Folytatja a győri női kézilabda támogatását az AUDI Hungaria

Folytatja a győri női kézilabda támogatását az AUDI Hungaria

Az AUDI HUNGARIA Zrt., főszponzor, további három évre kötelezte el magát a Győri Audi ETO KC mellett.

A vállalat immár 12 éve fő támogatója a kézilabda-klubnak, amely a csapatsportágakat tekintve az ország legeredményesebb együttese. A Győri Audi ETO KC az aktuális magyar bajnok és Bajnokok Ligája címvédő.

"Győr és az Audi neve összeforrt" - kezdte beszédét Borkai Zsolt polgármester, majd ő is köszönetet mondott az Audinak, hogy ilyen hosszú ideje támogatja a várost. Majd rátért a kézilabdára, amely számára is az egyik kedvenc sportág, szívesen látogat ki a mérközésekre és buzdítja a csapatot. Említette a tegnapi FTC elleni mérkőzést, ahol mindenki megtapasztalhatta a kézilabda varázsát és az Audi Aréna Győr hihetetlen hangulatát. Hangsúlyozta, az, hogy egy ilyen nagy múltú cég, mint az Audi az ETO mellé állt, nagy bizonyíték arra, hogy hisznek a városban és hisznek a győri női kézilabdában. "Csak köszönet jár nekik a támogatásért!" A BL négyes döntővel kapcsolatban sok sikert kívánt a lányoknak, ahogy a maradék magyar bajnoki mérkőzésekre is. Végezetül a következő három évre utalt, s kiemelt még egy hármast is, amely sikerre ítéltetett: Győr városát, az Audi Hungariát és a Győri Audi ETO KC-t.

"Minden győri és minden magyar büszke lehet a győri kézilabdázás sikereire, teljesítményére. Ehhez szükségesek a háttérben azok a cégek, akik támogatják a sportot, ezért is örülök, hogy az Audi Hungária Zrt a továbbiakban is a csapat mellett áll."

Bartha Csaba a klub elnöke köszönetét fejezte ki az egyik fő szponzor további támogatásért, majd kitért arra, milyen nagy szerepe van az Audinak és Győr városának azokban a sikerekben, amelyek már 10 éve kísérik az klub életét. Hangsúlyozta, hogy minden megtesznek azért, hogy meghálálhassák a bizalmat és a támogatást. A játékosok is minden meccsen a közös sikerért tesznek most és a jövőben is. A szakmai munka kiváló a klubnál, s erre törekszenek a jövőben is!

Achim Heinfling az Audi Hungaria vezérigazgatója német nyelvű beszédben kitért az ETO eddigi sikereire, s hogy mit jelent a névadó főszponzornak ez a kapcsolat. A legfontosabb mondata viszont kétségkívül az volt, amikor bejelentette: további három évre támogatja az Audi a csapatot! Ezt megerősítve jelképesen egy-egy labdát adott át Borkai Zsoltnak és Görbicz Anitának.

Ezt követően az Audi és az ETO eddigi közös sikereiről vetítettek le egy kisfilmet.

Az Audi Hungaria 2006 óta támogatja a Győri Audi ETO KC-t. Azóta a csapat 11 Magyar Kupa győzelmet, 9 magyar bajnoki címet szerzett és háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját. 2017 májusában az EHF Bajnokok Ligája Final Four döntőben a győri hölgyek Budapesten 12 ezer néző előtt emelhették magasba harmadik Bajnokok Ligája serlegüket. A csapat ismét bejutott a Final Four-ba.

A Győri Audi ETO KC a névadó szponzori együttműködés során összesen 529 mérkőzést játszott, amelyből 465 alkalommal győzött. A 13 év alatt a győri kezek 16 913 gólt dobtak és összesen 31 740 perc játékidőt töltöttek a pályán.

A csapat 2014-ben költözött új otthonába, az Audi Aréna Győr multifunkcionális csarnokba, melynek névadó szponzora az Audi Hungaria. Az Aréna megnyitása kiemelkedő jelentőségű esemény volt az Audi Hungariával és Győr városával kötött partneri együttműködés során.

Forrás: gyorietokc.hu; gyorplusz.hu

Kép: m4sport.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.