Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Szeptember 30. 19:49, péntek | Helyi
Forrás: Győri Audi ETO KC, Fata Edina

Folytatni a jó sorozatot - készül a Győri Audi ETO KC az MTK ellen

Folytatni a jó sorozatot - készül a Győri Audi ETO KC az MTK ellen

Október 1-én hazai pályán fogadja az MTK csapatát a Győri Audi ETO KC gárdája. A zöld-fehérek célja hazai pályán nem is lehet más, mint a győzelem.

A DVSC elleni idegenbeli sikert követően nem sok ideje volt pihennie a csapatnak, szombaton már az MTK elleni hazai bajnoki vár Korsós Dorináékra. Görbicz Anita láza már a múlté, így rá is számíthat a vezetőedző a szombat este 18:00-kor kezdődő összecsapáson.

A fővárosiak az idei pontvadászatban már minden létező eredményt elértek már, 1 győzelem mellett 1 vereség és 1 döntetlen is szerepel a nevük mellett. A nyitó fordulóban otthon szenvedtek el kilencgólos vereséget a Dunaújvárostól, majd a Békéscsabát győzték le a Viharsarokban két góllal, legutóbb pedig hazai pályán játszottak 30-30-as döntetlent a Budaörs csapatával.

„Harmadik meccsünk lesz egy héten belül, és ezen a meccsen is meg kell mutatnunk a legjobbunkat, azt, hogy fejlődünk új játékrendszer sajátosságai miatt. A válogatott hét előtt ez lesz az utolsó meccs, majd ez után már a Bajnokok Ligájával folytatjuk, így egyértelmű célunk, hogy a saját játékunkat magasabb szinten tudjuk játszani szombaton az MTK ellen is.” – nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

A találkozót a Hantos Nóra Rózsahegyi Brigitta kettős vezeti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense