Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2018. Április 12. 18:55, csütörtök | Belföld

Folytatódik a Ninja Warrior, már várják a jelentkezőket

Folytatódik a Ninja Warrior, már várják a jelentkezőket

Folytatja a Ninja Warriort a TV2, már lehet jelentkezni a következő szériába.

Tavaly a veszprémi Gyömrei Máté lett a győztes, ő jutott legtovább a Ninja Warrior pályáján, de a ninja címet nem kapta meg, mert nem sikerült a pálya egészét teljesíteni. A fiatal veszprémi mászó ötmilliót nyert a műsorban.

Már most keresi a TV2 a következő széria versenyzőit - talán ott lesz köztük az első magyar ninja, akinek biztosan nem lesz könnyű dolga. Tavaly ötezer négyzetméteren építették fel a Ninja Warrior döntőjének kőkemény pályáját. A világ több országában ment már ez az emberpróbáló vetélkedő, de mindössze hat embernek sikerült végigvinni az egészet.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 19:01, péntek | Belföld

Lesz elegendő hazai hal karácsonyra

A kedvezőtlen körülmények ellenére nem csökkent jelentősen a tógazdaságok halhozama, így lesz elég hazai hal karácsonyra.

2021. December 03. 18:09, péntek | Belföld

Tíz év alatt negyedére csökkent az adóelkerülés mértéke

Az elmúlt 10 évben negyedére csökkent az adóelkerülés Magyarországon - erre hívta fel a figyelmet pénteki Facebook-bejegyzésében Varga Mihály pénzügyminiszter az Európai Bizottság tanulmányára hivatkozva.

2021. December 03. 17:08, péntek | Belföld

Uniós pályázati csalás miatt ítéltek el három férfit Szegeden

Egy szegedi turisztikai fejlesztés támogató uniós pályázat során elkövetett csalás miatt ítélt el első fokon három év három hónap és két év két hónap közötti börtönbüntetésre három férfit pénteken a Szegedi Törvényszék.

2021. December 03. 15:09, péntek | Belföld

Budapestre tartó repülőn tombolt egy őrjöngő, nyomoznak

A Repülőtéri Rendőri Igazgatóság a nyomozás utólagos elrendelését kezdeményezte a legfőbb ügyésznél annak a szerb férfinak az ügyében,