Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2015. Augusztus 06. 11:41, csütörtök | Helyi
Forrás: infoGyőr

Folytatódik Győrben a szúnyoggyérítési program

Folytatódik Győrben a szúnyoggyérítési program

A Győr-Szol Zrt. tervezetten augusztus 6-án csütörtökön, és augusztus 7-én pénteken folytatja szúnyoggyérítési programját. Az említett két napon a város teljes közigazgatási területét érintő beavatkozás várható.

Kedvező időjárási viszonyok esetén augusztus 6-án a Belvárosban és térségében, augusztus 7-én a további területeken történik meg a szúnyoggyérítés.

A repülőgépről végzett beavatkozást mindkét nap földi melegködös gyérítés egészíti ki. A földről végzett szúnyoggyérítésre a lombkoronával sűrűn benőtt területeken, többek között a Marcal II. kiserdőben, a Rába part egyes szakaszain, a Kálóczy és az Erzsébet ligetben, Győrszentiván kertvárosban, az Aranypart I. és II. szabad strandokon és a köztemetőkben számíthatunk. A sűrűbb lombkoronával rendelkező területeken alkalmazott földi melegködös szúnyoggyérítés zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.

Címkék: győr, program, szúnyog

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 16:41, csütörtök | Helyi

Győrben is várja az adományokat a MikulásGyár

Idén 15. alkalommal kerül megrendezésre a MikulásGyár gyűjtőakció, amely Budapest mellett az ország több pontján, így Győrben is várja az adományozókat.

2019. November 20. 19:53, szerda | Helyi

Átadásra került a Bizalom Védjegye

Idén is átadták a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegyprogram tanúsítványait, szerda délután a a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

2019. November 20. 13:02, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Advent Győrben

Király Viktor énekes, dalszerző adventi hangulatú muzsikája nyitotta az Advent Győrben sajtótájékoztatóját, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont székhelyén, a Zichy-palotában.

2019. November 19. 09:57, kedd | Helyi

Ezek a legnépszerűbb táborok

Elkészült egy felmérés az elmúlt táborozási szezonról, amelyet a Táborfigyelő.hu tett közzé. Az idei nyáron a gyerekek kedvencei a sporttáborok lettek – és egyre több az offline tábor is Magyarországon.