Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2015. Augusztus 06. 11:41, csütörtök | Helyi
Forrás: infoGyőr

Folytatódik Győrben a szúnyoggyérítési program

Folytatódik Győrben a szúnyoggyérítési program

A Győr-Szol Zrt. tervezetten augusztus 6-án csütörtökön, és augusztus 7-én pénteken folytatja szúnyoggyérítési programját. Az említett két napon a város teljes közigazgatási területét érintő beavatkozás várható.

Kedvező időjárási viszonyok esetén augusztus 6-án a Belvárosban és térségében, augusztus 7-én a további területeken történik meg a szúnyoggyérítés.

A repülőgépről végzett beavatkozást mindkét nap földi melegködös gyérítés egészíti ki. A földről végzett szúnyoggyérítésre a lombkoronával sűrűn benőtt területeken, többek között a Marcal II. kiserdőben, a Rába part egyes szakaszain, a Kálóczy és az Erzsébet ligetben, Győrszentiván kertvárosban, az Aranypart I. és II. szabad strandokon és a köztemetőkben számíthatunk. A sűrűbb lombkoronával rendelkező területeken alkalmazott földi melegködös szúnyoggyérítés zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.

Címkék: győr, program, szúnyog

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét