Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Október 12. 07:24, szombat | Helyi

FORGALMI VÁLTOZÁS

FORGALMI VÁLTOZÁSKét körforgalom építése kezd a végéhez érni, így a forgalomkorlátozások is megszűntek. Október 14-én hétfőtől viszont szennyvíz csatorna-javítás miatt lezárják a Zechmeister út – Munkácsy úti körforgalomnak a Munkácsy út felé kihajtó ágát.

Győrszentivánon a Vonal utca – Sugár út – Kör téri körforgalom átépítése során befejeződtek az aszfaltozási munkálatok, a lezárás-terelés megszűnt, az autóbuszok ismét eredeti útvonalukon közlekednek. Még kisebb munkarészek hátra vannak, ezek már csak kisebb korlátozást fognak okozni a forgalom számára.

Ménfőcsanakon is befejezés előtt áll az Újélet utca – Ormos utca kettős körforgalom építése, nagyobb korlátozásra már nem kell számítani, de a forgalomtechnikai festések, táblázások miatt még útszűkületre kell számítaniuk az erre közlekedőknek.

2019. október 14-én hétfőtől szennyvíz csatorna-javítás miatt lezárják a Zechmeister út – Munkácsy úti körforgalomnak a Munkácsy út felé kihajtó ágát. A Munkácsy útról a körfogalomba be lehet hajtani az Árpád út irányából, de fordítva tilos lesz a behajtás. Terelőútként a Jókai út, az Újlak utca és a Benczúr utca lesz használható előreláthatóan két hétig. –közölte Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 16:41, csütörtök | Helyi

Győrben is várja az adományokat a MikulásGyár

Idén 15. alkalommal kerül megrendezésre a MikulásGyár gyűjtőakció, amely Budapest mellett az ország több pontján, így Győrben is várja az adományozókat.

2019. November 20. 19:53, szerda | Helyi

Átadásra került a Bizalom Védjegye

Idén is átadták a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegyprogram tanúsítványait, szerda délután a a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

2019. November 20. 13:02, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Advent Győrben

Király Viktor énekes, dalszerző adventi hangulatú muzsikája nyitotta az Advent Győrben sajtótájékoztatóját, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont székhelyén, a Zichy-palotában.

2019. November 19. 09:57, kedd | Helyi

Ezek a legnépszerűbb táborok

Elkészült egy felmérés az elmúlt táborozási szezonról, amelyet a Táborfigyelő.hu tett közzé. Az idei nyáron a gyerekek kedvencei a sporttáborok lettek – és egyre több az offline tábor is Magyarországon.