Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2019. Október 12. 07:24, szombat | Helyi

FORGALMI VÁLTOZÁS

FORGALMI VÁLTOZÁSKét körforgalom építése kezd a végéhez érni, így a forgalomkorlátozások is megszűntek. Október 14-én hétfőtől viszont szennyvíz csatorna-javítás miatt lezárják a Zechmeister út – Munkácsy úti körforgalomnak a Munkácsy út felé kihajtó ágát.

Győrszentivánon a Vonal utca – Sugár út – Kör téri körforgalom átépítése során befejeződtek az aszfaltozási munkálatok, a lezárás-terelés megszűnt, az autóbuszok ismét eredeti útvonalukon közlekednek. Még kisebb munkarészek hátra vannak, ezek már csak kisebb korlátozást fognak okozni a forgalom számára.

Ménfőcsanakon is befejezés előtt áll az Újélet utca – Ormos utca kettős körforgalom építése, nagyobb korlátozásra már nem kell számítani, de a forgalomtechnikai festések, táblázások miatt még útszűkületre kell számítaniuk az erre közlekedőknek.

2019. október 14-én hétfőtől szennyvíz csatorna-javítás miatt lezárják a Zechmeister út – Munkácsy úti körforgalomnak a Munkácsy út felé kihajtó ágát. A Munkácsy útról a körfogalomba be lehet hajtani az Árpád út irányából, de fordítva tilos lesz a behajtás. Terelőútként a Jókai út, az Újlak utca és a Benczúr utca lesz használható előreláthatóan két hétig. –közölte Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét