Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Március 12. 16:30, hétfő | Helyi
Forrás: gyor.hu

Forgalmi változások március 15-én

Forgalmi változások március 15-én

2012. március 15-én – csütörtökön – Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata ünnepségeket rendez az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hőseinek emlékére.

A programok biztonságos lebonyolítása érdekében a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el március 15-én 10.30 óra és 12.00 óra között, valamint 17.30 és 20.00 óra közötti időben a Szent István úton a Munkácsy út és Baross híd, az Aradi Vértanuk útján a Révai út és Szent István út és a Jókai úton a Révai út és Szent István út valamint Árpád út és Szent István út közötti szakaszán.

A lezárás érinti a helyi és helyközi autóbuszjáratok közlekedését is:

10.30 és 11.30 óra között, továbbá 17.30 és 20.00 óra között

Az 1-es és a 85-ös úton közlekedő helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek, és nem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

A helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a Révai Miklós utca – Városháza – Aradi vértanúk útja, Megyeháza – Honvéd liget – Gárdonyi Géza utca megállóhelyeket.

Az 1, 6, 7, 11, 11B, 17A, 37 vonalak járatai Nádorváros és Marcalváros felől a Baross Gábor hídig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út – Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyeken. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úton, a Megyeháza mögött létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen.

A 2-es járatok Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A Zöld utca felé a Bartók Béla út – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Zrínyi utca útvonalon közlekednek, nem érintik a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyet, de fel és leszállást biztosítanak a Buda utca és Nádor aluljáró megállóhelyeken.

Az 5-ös vonal járatai a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 14, 17, 17B vonalak járatai Gyárváros felől a Szent István út, Iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky úton. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úton, a Megyeháza mögött létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen.

Az AUDI szerszámgyártól 18.10 órakor induló 12-es autóbuszjárat valamint a 18.04 órakor az Ipari Parktól induló 38-as járat a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyre érkezik.

A 22, 22A, 22Y vonalak járatai Marcalváros felől a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Wesselényi utca – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon közlekednek. Ennek megfelelően Marcalváros, Ménfőcsanak felé nem érintik a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyet, viszont megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, vásárcsarnok megállóhelyeken, a városközpont felé pedig leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Marcalváros, Ménfőcsanak felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 8, 30, 30A, 31 járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda érkeznek. Mindkét irányban a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Gyárváros felé felszállási lehetőséget biztosítanak a Baross Gábor híd megállóhelyen, a Belváros felé pedig a Szent István út, Iparkamara (bútorbolt) megállóhelyet is érintik.

A terelés által nem érintett megállóhelyeken a járatok az érvényes menetrendnek megfelelően közlekednek.


A március 15-i városi programok innen elérhetők!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.