Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2016. Szeptember 13. 10:21, kedd | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város

FORGALOMKORLÁTOZÁS KÉT HELYSZÍNEN

FORGALOMKORLÁTOZÁS KÉT HELYSZÍNEN

Győrszentivánon keddtől, az Ifjúság körúton csütörtökön kell forgalmi változásra számítani a felújítási munkák miatt.

Az Ifjúság körút felújítása miatt mindkét oldalon megállási tilalmat rendeltek el a Kodály Zoltán út és Tihanyi Árpád út közötti szakaszon. A közműcseréket követően a burkolatfelújítás az aszfalt felmarásával fog járni, várhatóan csütörtökön (2016. szeptember 15.) végzik az aszfalt felső rétegének eltávolítását. Emiatt a győri Útkezelő Szervezet arra kéri az autósokat, hogy ne parkoljanak tiltott helyen! Az aszfalt marása útlezárással nem jár, de torlódásra számítani kell 08.00 és 19.00 óra között.

A vasúttársaság beruházásában történő vasúti átjáró felújítása kapcsán lezárják Győrszentivánon az Egressy úti vasúti átjárót kedden (2016. szeptember 13.) 20.00 órától várhatóan szombat (szeptember 17.) 07.00 óráig. A vasúti átjárót teljes szélességben lezárják, a vasúti forgalom egy pályán halad majd. A lezárás miatt a Vonal út -813- as főút – Tibormajori útvonalon lehet kerülni. – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvibője.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat

2021. Május 19. 10:00, szerda | Helyi

A napsugarak legjobb helye!-Sisolar Napelemrendszerek

Ha a fenntartható, környezettudatos jövő fontos számunkra, szeretnénk csökkenteni a rezsi költségünket, akkor egyenes út vezet a napelem rendszerekig.

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.