Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2016. Szeptember 13. 10:21, kedd | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város

FORGALOMKORLÁTOZÁS KÉT HELYSZÍNEN

FORGALOMKORLÁTOZÁS KÉT HELYSZÍNEN

Győrszentivánon keddtől, az Ifjúság körúton csütörtökön kell forgalmi változásra számítani a felújítási munkák miatt.

Az Ifjúság körút felújítása miatt mindkét oldalon megállási tilalmat rendeltek el a Kodály Zoltán út és Tihanyi Árpád út közötti szakaszon. A közműcseréket követően a burkolatfelújítás az aszfalt felmarásával fog járni, várhatóan csütörtökön (2016. szeptember 15.) végzik az aszfalt felső rétegének eltávolítását. Emiatt a győri Útkezelő Szervezet arra kéri az autósokat, hogy ne parkoljanak tiltott helyen! Az aszfalt marása útlezárással nem jár, de torlódásra számítani kell 08.00 és 19.00 óra között.

A vasúttársaság beruházásában történő vasúti átjáró felújítása kapcsán lezárják Győrszentivánon az Egressy úti vasúti átjárót kedden (2016. szeptember 13.) 20.00 órától várhatóan szombat (szeptember 17.) 07.00 óráig. A vasúti átjárót teljes szélességben lezárják, a vasúti forgalom egy pályán halad majd. A lezárás miatt a Vonal út -813- as főút – Tibormajori útvonalon lehet kerülni. – tájékoztatott Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvibője.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.