Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2018. Augusztus 27. 07:04, hétfő | Bulvár

Forgatás közben lepték meg Szőke Zoltánt

Forgatás közben lepték meg Szőke Zoltánt

Szőke Zoltánt most először köszöntötték fel a stúdióban, hiszen a születésnapja a nyári szünetre esik, de a kerek évforduló alkalmából most az egész stáb meggratulálta.

Szőke Zoltán nemrég lett 50 éves. Ez alkalomból a kollégái különleges meglepetést szerveztek neki. A Barátok közt stúdiójában egy jelenet forgatása közben köszöntötték fel. Ami a legjobban meghatotta a színészt az az volt, hogy a kollégái és a családja együtt készültek a meglepetésre.

“Egy jelenetben voltunk épp, és annyira jól sikerült eltitkolnia a stábnak, hogy mit terveznek, hogy először fel sem fogtam, mi történik. Nagyon megható volt, még a lábam is remegett” – mesélte a Borsnak Szőke Zoltán, aki szerint jó érzés 50 évesnek lenni. “Több barátom is elmúlt már 50 éves, mondták, hogy ilyenkor kezdődik igazán egy férfi élete, persze régebben nem hittem nekik” – mondta a színész.

Forrás: nlcafe.hu; borsonline.hu

Képek: RTL KLUB

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 16:04, csütörtök | Bulvár

Gáspár Kata: „Magamnak kellett kikaparni a gesztenyét”

A GLAMOUR Women of the Year Az év színésznő jelöltjei meséltek sikerről és sorsfordító pillanatokról.

2020. Február 20. 07:23, csütörtök | Bulvár

Kezdődik a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

A Sigourney Weaver és Margaret Qualley főszereplésével készült My Salinger Year világpremierjével ma este elkezdődik a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale), a világ legnagyobb filmes közönségfesztiválja.

2020. Február 20. 07:09, csütörtök | Bulvár

Megvonná a királynő a királyi szó használati jogát Harrytől és Meghantól

Egybehangzó szerdai londoni médiaértesülések szerint II. Erzsébet királynő meg akarja tiltani Harry hercegnek és feleségének, Meghan hercegnőnek, hogy a Royal, vagyis a királyi szót márkanévként használják.

2020. Február 20. 05:09, csütörtök | Bulvár

Dexter Fletcher újból megrendezi Az Angyalt

A Rocketman és a Bohém rapszódia rendezője, Dexter Fletcher újra filmet forgat a hatvanas évek népszerű tévésorozata, Az Angyal nyomán - osztotta meg értesülését kedden a Variety.com.