Városlista
2020. augusztus 5, szerda - Krisztina

Hírek

2018. Augusztus 27. 07:04, hétfő | Bulvár

Forgatás közben lepték meg Szőke Zoltánt

Forgatás közben lepték meg Szőke Zoltánt

Szőke Zoltánt most először köszöntötték fel a stúdióban, hiszen a születésnapja a nyári szünetre esik, de a kerek évforduló alkalmából most az egész stáb meggratulálta.

Szőke Zoltán nemrég lett 50 éves. Ez alkalomból a kollégái különleges meglepetést szerveztek neki. A Barátok közt stúdiójában egy jelenet forgatása közben köszöntötték fel. Ami a legjobban meghatotta a színészt az az volt, hogy a kollégái és a családja együtt készültek a meglepetésre.

“Egy jelenetben voltunk épp, és annyira jól sikerült eltitkolnia a stábnak, hogy mit terveznek, hogy először fel sem fogtam, mi történik. Nagyon megható volt, még a lábam is remegett” – mesélte a Borsnak Szőke Zoltán, aki szerint jó érzés 50 évesnek lenni. “Több barátom is elmúlt már 50 éves, mondták, hogy ilyenkor kezdődik igazán egy férfi élete, persze régebben nem hittem nekik” – mondta a színész.

Forrás: nlcafe.hu; borsonline.hu

Képek: RTL KLUB

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 05. 09:00, szerda | Bulvár

Andonik Retro Minifesztivál a Balaton északi partján - Werkfilmmel

Hajó helyett platón érkezett az Andonik Sztárválogatott a Balatonra!

2020. Augusztus 05. 05:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége Balássy Betty - VIDEÓ

A nők órákat képesek készülődni, ha mennek valahova, de milyenek a férfiak? Milyen a férfiúi hiúság? A videóból kiderül!

2020. Augusztus 04. 15:34, kedd | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

2020. Augusztus 04. 13:08, kedd | Bulvár

Ernest Hemingway kiadott művei hemzsegnek a "hibáktól"

Ernest Hemingway kiadott művei tele vannak pontatlanságokkal, amelyekért elődlegesen a szerkesztők és a betűszedők a felelősek - állítja egy szakértő.