Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2018. December 12. 16:45, szerda | Külföld

Forgatási előkészületeknél meghalt egy tévésorozat stábtagja

Forgatási előkészületeknél meghalt egy tévésorozat stábtagja

A Power című sorozat egyik munkatársa életét vesztette a forgatás előkészítésekor, miután elütötte egy autó.

A Power című amerikai sorozatból már a hatodik évad készül, ennek forgatásán halt meg az egyik stábtag, a 63 éves Pedro Jimenez.

A férfi produkciós asszisztensként dolgozott a szérián, épp egy brooklyni forgatási helyszínen rakott le jelzőbójákat – hogy a stáb autói le tudjanak parkolni –, amikor elütötte egy kocsi.

A sofőr egy 64 éves férfi volt, aki nem állt kapcsolatban a produkcióval: a New York-i rendőrség jelenleg vizsgálja az ügyet.

A New York-i éjszakai élet egyik császárát bemutató Power forgatása egy időre le is állt a haláleset miatt, a készítők így adóznak Jimenez emlékének.

Forrás: origo.hu

Kép: Starz

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 19:00, csütörtök | Külföld

A brit uralkodó jóváhagyásával életbe lépett a Brexit-törvény

Törvényerőre emelkedett csütörtökön a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodás, miután a parlament által jóváhagyott egyezményt II. Erzsébet királynő jóváhagyta.

2020. Január 23. 16:03, csütörtök | Külföld

Tízezer migránst Nagy-Britanniába juttató embercsempészeket fogtak el

Franciaországban és Hollandiában előállították egy nemzetközi embercsempész-hálózat 23 tagját, akiket legalább 10 ezer migráns Nagy-Britanniába juttatásával vádolnak

2020. Január 23. 15:58, csütörtök | Külföld

Lezuhant egy tűzoltó-repülőgép Ausztráliában

Megszakadt a kapcsolat az ausztráliai Új-Dél-Walesben egy tűzoltásban részt vevő Lockeheed C130 Hercules típusú tanker géppel – számolt be a The Guardian című brit lap, illetve az SBS ausztrál közszolgálati rádió honlapja.

2020. Január 23. 14:09, csütörtök | Külföld

EU: Le kell állítani a civileket is sújtó hadműveleteket

A szíriai rezsim és támogatóinak civilek és gyerekek halálával járó légicsapásai elfogadhatatlanok, ezeket a hadműveleteket azonnal le kell állítani.