Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2010. Június 30. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Forró leszbi kalandba keveredett Kylie

Forró leszbi kalandba keveredett Kylie

Több mint két évtizednyi pályafutása során soha nem a visszafogottságáról volt híres Kylie Minogue, de eddig soha nem csókolózott nővel a színpadon.

Életében először lépett fel a legendás Glastonbury Fesztiválon Kylie Minogue, de azonnal be is írta magát a rendezvény történelemkönyvébe. Az ausztrál minibombázó a Scissor Sisters koncertjén fokozta a hangulatot, méghozzá nem is akárhogy. Kylie már azzal óriási örömet okozott a nézőknek, hogy egy átlátszó csipke leotardban lépett színpadra, ami alá nem vett semmit. A villantás ugyan elmaradt, de egy leszbikus jelenetet azért összehozott. Ugyanis egy ponton forró csókot váltott Ana Matronic énekesnővel, akiről eddig úgy tudta a világ, hogy az egyetlen heteroszexuális a bandában.

Ha az emlékezetes Kylie fellépésre pár nappal később kerül sor, akkor az unokaöccse így látta volna először munka közben a híres nagynénit. Dannii Minogue ugyanis legkésőbb valamikor jövő héten fog életet adni gyerekének.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 12:09, hétfő | Bulvár

Tíz előadóval kezdődik A Dal 2020 műsor

Tíz produkció látható A Dal 2020 szombati első műsorában. A sorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.

2020. Január 27. 12:05, hétfő | Bulvár

Freddie-vel, Rókusfalvy Lilivel és tíz előadóval jön A Dal 2020

Szombaton tíz produkció látható A Dal 2020 első műsorában. A sorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.

2020. Január 27. 09:31, hétfő | Bulvár

Milliókat bukott Oszter Sándor

Lezárult a büntetőpere a győri születésű, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, vállalkozónak, kiderült, hogy ártatlan, mégis ideges és szomorú Oszter Sándor.

2020. Január 27. 07:15, hétfő | Bulvár

Sam Mendes 1917 című filmje kapta az amerikai rendezőcéh fődíját

Sam Mendes 1917 című első világháborús drámája kapta a legjobb film díját az Amerikai Rendezők Céhének (DGA) szombaton megrendezett díjátadó ceremóniáján Los Angelesben.