Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2010. Június 30. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Forró leszbi kalandba keveredett Kylie

Forró leszbi kalandba keveredett Kylie

Több mint két évtizednyi pályafutása során soha nem a visszafogottságáról volt híres Kylie Minogue, de eddig soha nem csókolózott nővel a színpadon.

Életében először lépett fel a legendás Glastonbury Fesztiválon Kylie Minogue, de azonnal be is írta magát a rendezvény történelemkönyvébe. Az ausztrál minibombázó a Scissor Sisters koncertjén fokozta a hangulatot, méghozzá nem is akárhogy. Kylie már azzal óriási örömet okozott a nézőknek, hogy egy átlátszó csipke leotardban lépett színpadra, ami alá nem vett semmit. A villantás ugyan elmaradt, de egy leszbikus jelenetet azért összehozott. Ugyanis egy ponton forró csókot váltott Ana Matronic énekesnővel, akiről eddig úgy tudta a világ, hogy az egyetlen heteroszexuális a bandában.

Ha az emlékezetes Kylie fellépésre pár nappal később kerül sor, akkor az unokaöccse így látta volna először munka közben a híres nagynénit. Dannii Minogue ugyanis legkésőbb valamikor jövő héten fog életet adni gyerekének.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!