Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Október 28. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop

Förtelem: a sztár végül mindent bevallott

Förtelem: a sztár végül mindent bevallott

Keith Richards, a Rolling Stones legendás gitárosa három éve hatalmas felzúdulást keltett azzal a nyilatkozatával, hogy annak idején felszippantotta halott édesapja hamvait, majd a zenész bejelentette, hogy vicc volt az egész, ám frissen megje

Keith Richards a rockzene nagy öregje, bohóca, elnyűhetetlen harcosa, aki imád viccelődni, főleg a médiát szereti meghökkenteni. Három évvel ezelőtt úgy nyilatkozott a New Musical Expressnek, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve mint valami kokót felszippantotta apja hamvait. Pár napra rá a zenész bejelentette, hogy az egész csak szándékos kacsagyártás volt.

Frissen megjelent önéletrajzában azonban tovább csavarintja a botrányos esetet a nagy öreg, és részletesen elmeséli, hogy apja hamvait valóban felszippantotta. Persze nem mindet, csak egy kis részét.

Apja hamvait egy dobozban őrizte, nem tudta rászánni magát, hogy szétszórja a szélben, aztán úgy döntött, hogy elültet egy tölgyfát, és a fával együtt temeti el a hamvakat is. Ám amikor kinyitotta a dobozt, a hamvak egy részét a kerti asztalra fújta a szél, Keith pedig nem volt képes arra, hogy a hamvakat csak úgy durván letörölje, ezért inkább az ujjával felszedte, és mintegy a fiúi tisztelet jeléül felszippantotta az orrába.

A várva-várt memoárért egyébként Keith Richards 4,6 millió font előleget kapott a kiadótól, a Little, Brown and Companytől.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.