Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2012. Április 24. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Főszerepet kapott Ihos József

Főszerepet kapott Ihos József

A népszerű humorista hat éve pereskedik, hogy birtokba vehesse lakását, amit megvásárolt.

Most - ha csak a képernyőn is - végre megállapodhat, hiszen a Hálózat TV-n útjára indult Az Édes otthon című vígjátéksorozat, amelyben Rák Kati színésznő mellett ő alakítja a férfi főszerepet.

- Nagyon régi vágyam teljesült azzal, hogy szerepet kaptam a sorozatban Kati oldalán. Most végre eljött az alkalom, hogy megismerjenek az emberek mint színészt, hiszen bár a sorozat helyzetkomikumokon alapuló vígjáték, mégsem a tőlem megszokott humoristát kapja a néző. Remekül haladunk a forgatásokkal és gyakorlatilag végigröhögjük az egészet, mert valóban nagyon szellemesek a helyzetek és a dialógusok is. Remélem, hogy az első részt még számtalan epizód fogja követni - mondta az Új Ásznak Ihos József.

Új Ász /STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.