Városlista
2020. január 24, péntek - Timót

Hírek

2018. Május 24. 06:35, csütörtök | Külföld

Fotóbomba a hercegi esküvőn

Fotóbomba a hercegi esküvőn

Fotóbombának azt nevezik, amikor egy fénykép vagy videó készítése közben váratlan esemény tereli el a figyelmet az eredeti tárgyról.

Harry herceg és Meghan Markle szombati esküvőjén épp ez történt.

A rendőrség egy helikopterről figyelte a Windsorban gyülekező tömeget a ceremónia előtt, amikor az Aer Lingus légitársaság utasszállítója elhaladt a kamera előtt, kisebb sokkot okozva az operatőrnek.

A Dublinból, Heathrow repülőterére érkező járat 1000 és 3000 láb (300-900 méter) között repült, míg a helikopter 2400 méter magasan lebegett – írja az AirLive.net.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 17:45, péntek | Külföld

Lövöldözés volt Németországban, többen meghaltak

Hatan meghaltak és ketten megsebesültek egy lövöldözésben pénteken Németországban, a nyomozás első megállapításai szerint a bűncselekmény hátterében családi ügyek állhatnak.

2020. Január 24. 11:01, péntek | Külföld

Aláírta a Brexit-megállapodást az Európai Bizottság és az Európai Tanács elnöke

Aláírta az Egyesült Királyság európai uniós tagságnak megszűnéséről (Brexit) szóló megállapodást Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, valamint Charles Michel, az Európai Tanács elnöke pénteken Brüsszelben.

2020. Január 24. 07:22, péntek | Külföld

Papírrepülővel játszottak, aludtak, olvasgattak a szenátorok a Trump elleni felelősségre vonási eljárás tárgyalásán

Új tények és új érvek felsorakoztatása nélkül zárult a Donald Trump amerikai elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalásának csütörtöki napja.

2020. Január 24. 07:17, péntek | Külföld

Felrobbant egy gázszállító teherautó Limában, két halott, sokan megsérültek

Gázszállító teherautó robbant fel a perui fővárosban, Limában csütörtökön. Legalább két ember meghalt és negyvennyolcan megsérültek.