Városlista
2020. november 24, kedd - Emma

Hírek

2019. Június 04. 11:41, kedd | Belföld

Főzés közben égett halálra egy veszprémi nyugdíjas

Főzés közben égett halálra egy veszprémi nyugdíjas

Lángra kapott egy 72 éves asszony ruhája. Összeégett testét az egyik barátnője fedezte fel, miután a szomszédoknak feltűnt a füst a lépcsőházban - írta meg a Bors.

Bablevest készített Erzsike, amikor megtörtént a tragédia. A társasház lakói vették észre, hogy tűz van, mert már a lépcsőházban terjengett a sűrű füst.

"Még dél körül átmentem hozzá, én vittem neki a kolozsvári szalonnát is, azt mondta, abból szeretne valami finomat főzni." - idézte az asszony könnyeivel küzködő barátnőjének szavait a lap.

" Nem sokkal később a felsőbb emeletről rohantak le hozzám, hogy Erzsikétől füst gomolyog ki. Azonnal átszaladtunk. Amikor bementünk, már tudtuk, hogy nagy a baj, ugyanis vágni lehetett a füstöt már az előszobában is.
Ahogy beljebb értünk, láttuk, hogy Erzsikénk már fekszik, akkor valószínűleg már nem élt. Sosem fogom elfelejteni azt a látványt."- tette hozzá.

Az asszonynak a ruháját kapott lángra. Az életét már nem lehetett megmenteni.

Forrás: origo.hu

Címkék: nyugdíjas, tűz, veszprém

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 24. 18:44, kedd | Belföld

Sűrű ködre figyelmeztetnek

A tartós, sűrű köd veszélye miatt az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára.

2020. November 24. 18:05, kedd | Belföld

Csütörtökön zárul a KSH népszámlálási kérdőívtesztje

November 26-án, csütörtökön zárul a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által indított, a jövő évi nép- és lakásszámlálás kérdőívének szakmai előkészítését támogató online kérdőívteszt.

2020. November 24. 17:05, kedd | Belföld

Már több mint tízezren kérték az ingyenes internetet a szolgáltatóktól

Már több mint tízezer lakossági előfizető kérte az ingyenes internethozzáférést az arra jogosultak közül - közölték a szolgáltatók az MTI érdeklődésére.

2020. November 24. 16:08, kedd | Belföld

Csatornába esett egy kislány Sarkadon

A közel két méter mély vízben félig elmerült, mire a testvére meg tudta fogni őt és tartotta, hogy ne merüljön el egészen. Egy rendőr perceken belül odaért hozzájuk és kimentette a kislányt.