Városlista
2019. november 14, csütörtök - Aliz

Hírek

2019. Június 04. 11:41, kedd | Belföld

Főzés közben égett halálra egy veszprémi nyugdíjas

Főzés közben égett halálra egy veszprémi nyugdíjas

Lángra kapott egy 72 éves asszony ruhája. Összeégett testét az egyik barátnője fedezte fel, miután a szomszédoknak feltűnt a füst a lépcsőházban - írta meg a Bors.

Bablevest készített Erzsike, amikor megtörtént a tragédia. A társasház lakói vették észre, hogy tűz van, mert már a lépcsőházban terjengett a sűrű füst.

"Még dél körül átmentem hozzá, én vittem neki a kolozsvári szalonnát is, azt mondta, abból szeretne valami finomat főzni." - idézte az asszony könnyeivel küzködő barátnőjének szavait a lap.

" Nem sokkal később a felsőbb emeletről rohantak le hozzám, hogy Erzsikétől füst gomolyog ki. Azonnal átszaladtunk. Amikor bementünk, már tudtuk, hogy nagy a baj, ugyanis vágni lehetett a füstöt már az előszobában is.
Ahogy beljebb értünk, láttuk, hogy Erzsikénk már fekszik, akkor valószínűleg már nem élt. Sosem fogom elfelejteni azt a látványt."- tette hozzá.

Az asszonynak a ruháját kapott lángra. Az életét már nem lehetett megmenteni.

Forrás: origo.hu

Címkék: nyugdíjas, tűz, veszprém

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 07:34, csütörtök | Belföld

Kilenc embert fogtak el egy fővárosi zászlóégetés miatt

A rendőrség kilenc embert fogott el a fővárosi Auróra utcai, október 23-án történt zászlóégetéssel kapcsolatban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerda este a rendőrség honlapján.

2019. November 14. 07:22, csütörtök | Belföld

Egy hét maradt a csoportos társasági adózás választására

November 20-ig jelentkezhetnek be a csoportos társasági adózásra az adóhatóságnál azok a társaságok, amelyek 2020-tól így kívánnak adózni, kihasználva az ebben rejlő költség- és adómegtakarítási lehetőségeket

2019. November 14. 06:00, csütörtök | Belföld

Brutálisan megvert egy nőt egy tartalékos katonatiszt

Kezdeményezte a távoltartás elrendelését a rendőrség egy tartalékos katonatiszt ellen, aki a gyanú szerint brutálisan összevert egy nőt szombaton Bujákon.

2019. November 14. 05:00, csütörtök | Belföld

Vadászlámpa fényével zavarta a helikopterpilótákat egy férfi a magyar-ukrán határnál

Eljárás indult egy 32 éves magosligeti férfi ellen, aki vadászlámpájának fényével zavarta a magyar-ukrán határtérségben repülő helikopter pilótáit