Városlista
2020. május 29, péntek - Magdolna

Hírek

2019. Június 04. 11:41, kedd | Belföld

Főzés közben égett halálra egy veszprémi nyugdíjas

Főzés közben égett halálra egy veszprémi nyugdíjas

Lángra kapott egy 72 éves asszony ruhája. Összeégett testét az egyik barátnője fedezte fel, miután a szomszédoknak feltűnt a füst a lépcsőházban - írta meg a Bors.

Bablevest készített Erzsike, amikor megtörtént a tragédia. A társasház lakói vették észre, hogy tűz van, mert már a lépcsőházban terjengett a sűrű füst.

"Még dél körül átmentem hozzá, én vittem neki a kolozsvári szalonnát is, azt mondta, abból szeretne valami finomat főzni." - idézte az asszony könnyeivel küzködő barátnőjének szavait a lap.

" Nem sokkal később a felsőbb emeletről rohantak le hozzám, hogy Erzsikétől füst gomolyog ki. Azonnal átszaladtunk. Amikor bementünk, már tudtuk, hogy nagy a baj, ugyanis vágni lehetett a füstöt már az előszobában is.
Ahogy beljebb értünk, láttuk, hogy Erzsikénk már fekszik, akkor valószínűleg már nem élt. Sosem fogom elfelejteni azt a látványt."- tette hozzá.

Az asszonynak a ruháját kapott lángra. Az életét már nem lehetett megmenteni.

Forrás: origo.hu

Címkék: nyugdíjas, tűz, veszprém

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 29. 12:02, péntek | Belföld

Emberölés kísérlete miatt őrizetbe vettek egy férfit Bátonyterenyén

Őrizetbe vettek egy férfit Bátonyterenyén, aki a város belterületén késsel többször megszúrta nőismerősét - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

2020. Május 29. 10:09, péntek | Belföld

Egy éve történt a dunai tragédia, több megemlékezést tartanak Budapesten

Egy évvel ezelőtt, 2019. május 29-én történt a Hableány sétahajó tragédiája a Dunán, az évfordulón több megemlékezést is tartanak Budapesten.

2020. Május 29. 08:01, péntek | Belföld

A tej és a tejtermékek fogyasztását ösztönző kampány indult

Június közepéig tart az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács tej- és tejtermékfogyasztást ösztönző kampánya,

2020. Május 29. 07:56, péntek | Belföld

1300-ra csökkent az aktív fertőzöttek száma, meghalt 8 beteg

Meghalt 8 krónikus beteg, és 25-tel, 3841-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu péntek reggel.