Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Január 20. 21:20, szerda | Életmód
Forrás: Naurel

Fragancies del Montseny

Fragancies del Montseny

Roberto Eros, a Fragancies del Montseny márka megalkotója az aromás- és gyógynövények erejében hisz.

Az ősi gyógymódok és modern technológia ötvözeteként megalkotott kozmetikumokat maga is szívesen alkalmazza egészsége megőrzése érdekében.

Cégfilozófiájának középpontjában az emberek egészsége és jó közérzete, a biológiai sokféleség iránti elkötelezettség és a fenntarthatóság áll.

Kiváló minőségű alapanyagok

Természetes és ökológia kozmetikumaihoz használt alapanyagokat a Barcelona melletti Montseny Természeti Parkban, a Bioszféra Rezervátumban termesztik. Az itt élő gyógy- és aromanövények őszinte odaadásban és szeretetben nevelkednek, amelynek előnyös tulajdonságait a lepárlást követően az illóolajokkal készült termékek használói is élvezhetik.

A kozmetikumokhoz használt illóolajok szigorúan ellenőrzött és felügyelt ökológiai gazdálkodásból származnak, amelyeket a lehető leghamarabb feldolgoznak, hogy azok frissen kerüljenek a termékekbe. Soha nem használnak vadon termő növényeket, mert Roberto elmélete szerint ez veszélyezteti néhány értékes faj fenntartását.

A Montseny illatait csak újrahasznosított, újrahasznosítható vagy biológiailag lebomló csomagolásba teszik, hogy ezzel is óvják a környezetet.

Szigorúan vett minőség

A Fragancies del Montseny termékek kiváló minőségét az IMO organikus minősítés garantálja.100%-ban természetes készítményeik nem tartalmaznak tartósítószereket, parabéneket, génmódosított összetevőket és mesterséges adalékanyagokat.

Kinek ajánljuk?

A Fragancies del Montseny termékeket a természetes kozmetikumok iránt rajongóknak ajánljuk, akik magas hatóanyagtartalmú, tápláló bőrápolókat keresnek.

Roberto a termékkínálatot úgy állította össze, hogy a bőrápolás minél több problémájára hatékony megoldást ajánlhasson. Nagyon kedveltek a hab- és tusfürdői és az aromaterápiás testápolói, masszázsolajai az illóolajok pazar illatával kényezteti a bőrt, parfümjei a virágok tiszta illatával lengik körül viselőjüket.

Válaszd Te is a Fragancies del Montseny különleges természetes kozmetikumat és élvezd a tiszta illóolajok illatát egész nap a bőrödön!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 22. 10:07, hétfő | Életmód

MME: ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 21. 11:30, vasárnap | Életmód

Alapítása 2777. évét ünnepli Róma

Császárok, szenátorok, matrónák és gladiátorok felvonulásával ünneplik Róma 2777. születésnapját vasárnap, amelyet a legenda szerint Romulus és Remus április 21-én alapított.