Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Július 19. 16:00, péntek | Bulvár

Friderikusz Sándort keresik a rajongói

Friderikusz Sándort keresik a rajongói

Több mint egy éve nem mutatkozott a nyilvánosság előtt Friderikusz.

Fantom, lassan ezzel a kifejezéssel lehetne illetni a ma­gyar televíziózás egyik kiváló alakját, Friderikusz Sándort. A 61 éves showman az utóbbi több mint egy évben szinte teljesen eltűnt, csupán egyszer jelent meg nyilvános eseményen: tavaly nyáron barátja, Verebes István könyvbemutatóján. Műsora pedig még ennél is régebben nincs. Az ATV képernyőjéről 2016-ban köszönt el, a beszélgetős rádióműsora pedig 2018 tavaszán szűnt meg a Music FM-en. Utolsó interjúját Szilágyi Jánosnak adta tavaly év végén. Itt nyíltan vallott arról, hogy hízása mögött egészségügyi probléma áll, és arról is beszélt, olyan jó anyagi körülmények között él, hogy nyugodtan lustálkodhat budai otthonában.

Friderikusz Sándorról hét hónapja nem tudni semmit. Mintha a föld nyelte volt el. Hiánya a rajongóinak is feltűnt, és keresőakciót indítottak, hogy valamit megtudjanak róla.

A Facebookon működik egy közel ötezer fős internetes fanklub. Ők igyekeznek a köztudatban tartani kedvencüket. Az oldal üzemeltetője minden hírt összegyűjt a rejtőzködő életet elő showmanről, pár napja pont az Astoria környékén található irodájánál járt, hátha biztató információkat oszthat meg a csoport tagjaival.

Frissek, gondozottak a virá­gok az iroda erkélyén, remélhetőleg a tulajdonosuk sincs túl messze – bizakodott az oldal vezetője, aki hónapok óta hiába várja a friss híreket Sándorról.

Sajnos semmi infó, csak várakozás és vágyakozás Fridi után… – hónapok óta csak ilyen és ehhez hasonló bejegyzések születtek az oldalon, ezek szerint Sándor nem követi a felületet, és nem adott magáról hírt még a leghűségesebb rajongóinak sem.

A fanok így csak találgatnak: többen úgy vélik, Amerikában él, van, aki szerint betegség miatt vonult vissza, mások nem értik, miért nem akar visszatérni.

A Bors gondolta, hogy segít a Friderikuszt hiányoló rajongóknak, s a csütörtöki nap folyamán többször próbáltuk telefonon elérni a híres tévést. Ő azonban nem vette fel a telefont. Ezután menedzserének küldtek e-mailben kérdéseket, melyben arra voltak kíváncsiak, mivel tölti mostanában az idejét, illetve hogy üzen-e valami biztatót rajongói klubjának? Ám ezekre a kérdésekre sem kaptak választ.

Forrás: borsonline.hu

Kép: © Bors (2018)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára