Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2019. Július 19. 16:00, péntek | Bulvár

Friderikusz Sándort keresik a rajongói

Friderikusz Sándort keresik a rajongói

Több mint egy éve nem mutatkozott a nyilvánosság előtt Friderikusz.

Fantom, lassan ezzel a kifejezéssel lehetne illetni a ma­gyar televíziózás egyik kiváló alakját, Friderikusz Sándort. A 61 éves showman az utóbbi több mint egy évben szinte teljesen eltűnt, csupán egyszer jelent meg nyilvános eseményen: tavaly nyáron barátja, Verebes István könyvbemutatóján. Műsora pedig még ennél is régebben nincs. Az ATV képernyőjéről 2016-ban köszönt el, a beszélgetős rádióműsora pedig 2018 tavaszán szűnt meg a Music FM-en. Utolsó interjúját Szilágyi Jánosnak adta tavaly év végén. Itt nyíltan vallott arról, hogy hízása mögött egészségügyi probléma áll, és arról is beszélt, olyan jó anyagi körülmények között él, hogy nyugodtan lustálkodhat budai otthonában.

Friderikusz Sándorról hét hónapja nem tudni semmit. Mintha a föld nyelte volt el. Hiánya a rajongóinak is feltűnt, és keresőakciót indítottak, hogy valamit megtudjanak róla.

A Facebookon működik egy közel ötezer fős internetes fanklub. Ők igyekeznek a köztudatban tartani kedvencüket. Az oldal üzemeltetője minden hírt összegyűjt a rejtőzködő életet elő showmanről, pár napja pont az Astoria környékén található irodájánál járt, hátha biztató információkat oszthat meg a csoport tagjaival.

Frissek, gondozottak a virá­gok az iroda erkélyén, remélhetőleg a tulajdonosuk sincs túl messze – bizakodott az oldal vezetője, aki hónapok óta hiába várja a friss híreket Sándorról.

Sajnos semmi infó, csak várakozás és vágyakozás Fridi után… – hónapok óta csak ilyen és ehhez hasonló bejegyzések születtek az oldalon, ezek szerint Sándor nem követi a felületet, és nem adott magáról hírt még a leghűségesebb rajongóinak sem.

A fanok így csak találgatnak: többen úgy vélik, Amerikában él, van, aki szerint betegség miatt vonult vissza, mások nem értik, miért nem akar visszatérni.

A Bors gondolta, hogy segít a Friderikuszt hiányoló rajongóknak, s a csütörtöki nap folyamán többször próbáltuk telefonon elérni a híres tévést. Ő azonban nem vette fel a telefont. Ezután menedzserének küldtek e-mailben kérdéseket, melyben arra voltak kíváncsiak, mivel tölti mostanában az idejét, illetve hogy üzen-e valami biztatót rajongói klubjának? Ám ezekre a kérdésekre sem kaptak választ.

Forrás: borsonline.hu

Kép: © Bors (2018)

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 23. 11:05, péntek | Bulvár

Majka is részese lesz a magyar focinak

Alelnökként támogatja az ózdi és Ózd környéki, focizni szerető gyerekek pályafutását mostantól Majka. A népszerű zenész Facebook oldalán jelentette be, hogy megalakult az Ózdi Hétvölgy Focisuli labdarúgó szakosztálya.

2019. Augusztus 22. 21:03, csütörtök | Bulvár

Pokoli kínokat élt át Caramel

Operációja után adott hír magáról az énekes, aki lázasan töltötte az ünnepnapot.

2019. Augusztus 22. 13:49, csütörtök | Bulvár

A Rossz verseket is jelölhetik az Európai Filmdíjra

Reisz Gábor Rossz versek című filmje is bekerült az Európai Filmdíjra jelölhető alkotások válogatásába - írta az Európai Filmakadémia (EFA) közleményében.

2019. Augusztus 22. 07:10, csütörtök | Bulvár

Elhunyt Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll szaxofonosa

Elhunyt Szaxi Maxi. Fekete Gyula, a Hungária és a Dolly Roll legendás szaxofonosa 67 éves volt. A hírt a zenész családja közölte az egyik közösségi oldalon.