Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2013. Június 05. 12:01, szerda | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Friss fotók a győri árvízről

Friss fotók a győri árvízről

A Duna és mellékfolyói megyei vízállása folyamatos emelkedést mutat. Győrnél a Duna tetőzése szombaton várható. A 2002-es árhullám védekezési tapasztalatai a védekezésben részt vevő szervek rendelkezésére állnak.

A védekezéshez további önkéntesek jelentkezését várják. A jelentkezők segítő szándékukat a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál a 06 96/529-539 telefonszámon, illetve az illetékes települések polgármestereinél tehetik meg.

Borkai Zsolt polgármester elmondta, Győr felkészült, a tervek rendelkezésre állnak, és amennyiben szükség lesz rá, a városban többezer embert tudnak elszállásolni.A polgármester megerősítette, aki teheti, a kritikus helyszíneken vállaljon önkéntes feladatokat, amiben a központi koordináció is tud segíteni.

Fotók: Csobay Dániel

Címkék: árvíz, győr

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.