Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2019. December 03. 19:51, kedd | Bulvár

Fulladni kezdett Zámbó Krisztián a színpadon

Fulladni kezdett Zámbó Krisztián a színpadon

Zámbó Krisztián váratlanul fulladni kezdett a színpadon. Úgy érzi, rosszulléte hátterében az elmúlt hónapok alatt felszedett pluszkilók állnak, ami nemcsak lelkileg viseli meg, hanem már fizikai tünetei is vannak.

"Szezon volt, megállás nélkül koncerteztem, és nem figyeltem oda magamra eléggé. Hajlamos vagyok a hízásra, fel is szaladt rám néhány kiló felesleg. Hullafáradt voltam, így energiám sem volt arra, hogy edzőterembe járjak. Aztán jött a pofon. Fulladoztam a színpadon, és folyt rólam a víz. Megijedtem. Konkrétan ruhát kellett volna cserélnem, miután véget ért a koncertem" - mesélte a rosszullétről a Ripostnak.

"Márciusban már negyven leszek. Érzem, hogy megy az idő, ezért is muszáj jobban odafigyelnem magamra. Eldöntöttem, hogy életmódot váltok, megpróbálok egészséges ételeket enni, és hetente edzőterembe járni. Szeretnék sokkal energikusabb és fittebb lenni, ami nemcsak az egészségem miatt fontos, hanem a hivatásom miatt is. Persze fogyni is szeretnék, mert nem jönnek rám a márkás, drága nadrágjaim" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Kép: Zámbó Krisztián / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.

2020. Július 07. 05:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! - Kolbászos, spenótos bableves - VIDEÓ

Bede Róbert Mesterszakáccsal egy Kolbászos, spenótos bablevest készítünk!