Városlista
2019. december 8, vasárnap - Mária

Hírek

2019. December 03. 19:51, kedd | Bulvár

Fulladni kezdett Zámbó Krisztián a színpadon

Fulladni kezdett Zámbó Krisztián a színpadon

Zámbó Krisztián váratlanul fulladni kezdett a színpadon. Úgy érzi, rosszulléte hátterében az elmúlt hónapok alatt felszedett pluszkilók állnak, ami nemcsak lelkileg viseli meg, hanem már fizikai tünetei is vannak.

"Szezon volt, megállás nélkül koncerteztem, és nem figyeltem oda magamra eléggé. Hajlamos vagyok a hízásra, fel is szaladt rám néhány kiló felesleg. Hullafáradt voltam, így energiám sem volt arra, hogy edzőterembe járjak. Aztán jött a pofon. Fulladoztam a színpadon, és folyt rólam a víz. Megijedtem. Konkrétan ruhát kellett volna cserélnem, miután véget ért a koncertem" - mesélte a rosszullétről a Ripostnak.

"Márciusban már negyven leszek. Érzem, hogy megy az idő, ezért is muszáj jobban odafigyelnem magamra. Eldöntöttem, hogy életmódot váltok, megpróbálok egészséges ételeket enni, és hetente edzőterembe járni. Szeretnék sokkal energikusabb és fittebb lenni, ami nemcsak az egészségem miatt fontos, hanem a hivatásom miatt is. Persze fogyni is szeretnék, mert nem jönnek rám a márkás, drága nadrágjaim" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Kép: Zámbó Krisztián / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 07. 07:07, szombat | Bulvár

Az Aerosmith 26 év után visszatér Budapestre

Az Aerosmith huszonhat év után jövőre visszatér Magyarországra. A világhírű amerikai hard rock zenekar az új Puskás Arénában fog fellépni 2020. július 24-én.

2019. December 06. 16:00, péntek | Bulvár

Különdíjat kapott a volt szépségkirálynő

Szick Petra (23) modell, volt szépségkirálynő indult az idén megrendezett Supermodel of the Year 2019 modell felfedező versenyen, ahol több száz lány közül bekerült a TOP 20-ba

2019. December 06. 15:05, péntek | Bulvár

Januárban folytatódik a Drága örökösök a harmadik évaddal

Alighogy vége lett novemberben a Drága örökösök második évadának, a SorozatWiki szerint már indul is januárban a harmadik. Készülhetnek a sorozat rajongói.

2019. December 06. 07:20, péntek | Bulvár

Aláírta a gyermekelhelyezési megállapodást L.L. Junior

Az énekes a közösségi oldalán tette közzé a közleményt, miszerint sikerült megállapodnia volt párjával Lacika sorsáról.