Városlista
2021. október 28, csütörtök - Simon

Hírek

2010. Január 18. 06:22, hétfő | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Fürdés közben mérgezett a szén-monoxid

Fürdés közben mérgezett a szén-monoxid

Jobban van az a 22 éves zsombói lány, aki súlyos szén-monoxid mérgezéssel, eszméletlen állapotban került kórházba szombat délután. A lány éppen fürdött, a szüleinek azt tűnt fel, hogy már túl régóta volt a fürdőszobában. Amikor

„A kádban találtak egy fiatal hölgyet és kiderült, hogy szén-monoxid mérgezés, de jó, hogy időben megtalálták" - mondta Horváth Róbert, a Dél-Alföldi Regionális Mentőszervezet vezető mentőtisztje.

A mentőtiszt szerint ugyanis, ha az ember egyedül van, egyáltalán nem biztos, hogy észreveszi a mérgezést. Mikor pedig rájön, hogy baj van, már nincs ereje segítséget kérni. A 22 éves zsombói lány szerencsére már jobban van. Azt még vizsgálják, hogy mi okozta a balesetet.

„A helytelenül bekötött fűtőberendezések, esetleg a nem működő vagy nem jól működő szellőző berendezések, rosszul bekötött kémények azok, amelyek legsűrűbben okozzák a szén-monoxid mérgezést" - mondta Tátrai János őrnagy, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 26. 13:02, kedd | Kék hírek

Újabb drogbizniszre mértek csapást a rendőrök

Felszámolták a bűnös tevékenységet, a dílereket és a vásárlóikat is elfogták.

2021. Október 26. 07:00, kedd | Kék hírek

Első fokon 18 év börtönre ítéltek egy gyilkost Egerben

Első fokon 18 év börtönre ítélte hétfőn az Egri Törvényszék azt a férfit, aki tavaly leszúrta vendéglátóját - közölte a törvényszék az MTI-vel.

2021. Október 25. 16:01, hétfő | Kék hírek

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

2021. Október 25. 13:04, hétfő | Kék hírek

Több mint nyolcszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

845 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.