Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2012. Május 23. 07:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Fürdőruhát vásárolt Bruce Willis

Fürdőruhát vásárolt Bruce Willis

A Nagymező utcában vásárolgatott Bruce Willis a családjával. A színész egy drapp nadrágban és fehér pólóban kísérte el kis családját az üzletbe, ahol felesége fürdőruhát vásárolt magának.

Bruce Willis visszatért hétvégén Cannesból, és ugyanolyan hétköznapi életet él, mint bármelyikünk. Hétfő délután éppen feleségét kísérte el vásárolni egy Nagymező utcai üzletbe.

"Emma fizetett, Bruce csak statiszta volt, ahogy az egy rendes férjhez illik, türelmesen várt, míg a mami vásárolt" - írta az egyik lelkes vásárló, aki csak hátulról fotózta le a sztárt, miután az üzlet alkalmazottai erre kérték. A szemtanúk szerint Bruce végig a karjában tartotta kislányukat, akit egyébként Magyarországon sikerült először lefotózniuk a paparazzóknak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,