Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Március 23. 11:45, szerda | Helyi
Forrás: ETO Győr honlapja

FUTSAL - KÖVETKEZNEK A MEGYEI DÖNTŐK

FUTSAL - KÖVETKEZNEK A MEGYEI DÖNTŐK

Csütörtökön a Győrladaméri Sportcsarnok ad otthont a futsalos U11-13-15 korosztály megyei döntőjének.

Az ETO fiú futsalosai három korosztályban - az Alapszakaszban nyújtott kiváló teljesítményük után - az országos középdöntőbe jutásért fognak játszani megyénk legjobb csapataival.

Először a két elődöntőt játsszák, majd közvetlen utána pedig a harmadik, de inkább az első helyért kell nagyot nyújtani reményeink szerint az ETO fiatal futsalosainak. Egy biztos a megyei Final Four győztese jut csak tovább, ezért óriási tétje van először az elődöntőknek, majd a hőn áhított döntőnek.

Az U11-es és az U13-as korosztályban nagyobb eséllyel juthatunk tovább, mivel két csapatunk is kvalifikálta magát az idei sorozatban. Még az is előfordulhat, – sikeres döntőbe jutáskor – hogy házi döntő fog majd dönteni csütörtökön. Ezekben a korosztályokban a nagypályások és a futsalosok alkotják a két csapatot.

U11

Az U11-es ETO Futsal ’A’ és ’B’ csapatát Pál László és Harnisch Ákos készítette fel, akik szerint készen állnak a legkisebbek a megmérettetésre.

Az ’B’ csapat a Jánossomorjával, az ’A’ csapat pedig a Győrújfaluval mérkőzik a döntőbe jutásért.

Pál László: A csütörtöki megyei döntőbe az U-11-es korosztályból két csapat került be, így megdupláztuk az esélyünket a tovább jutásra. Az ”ETO B”, mivel első helyen végzett a csoportban a Jánossomorjával kezd, míg az ”ETO A” a pontveszteség nélkül kvalifikált Győrújfaluval játszik. Az eddigi teljesítményeket figyelembe véve az „ETO A” helyzete a nehezebb. Mivel az első mérkőzés meghatározza a további lehetőségeinket, ezért mind mentálisan, mind fizikálisan felkészültünk rá. Az biztos, hogy minden játékos a pályán a maximumot fogja kiadni magából, de hogy ez mire lesz elég, az majd kiderül. Sérülés nem akadályozta a felkészülést, így a teljes keret rendelkezésre áll. A mai napi edzésen még rá hangolódunk a mérkőzésre, aztán egy kis pihenő után a győzelem reményében lépünk pályára. Hajrá fiúk, hajrá ETO!

Nyugat-Dunántúli Futsal U11 Döntő
2016.03.24 Győrladamér

09:00 ETO Futsal ’B’ – Jánossomorja
09:40 ETO Futsal ’A’ – Győrújfalu SE

10:30 1. mérkőzés vesztese – 2. mérkőzés vesztese
11:10 1. mérkőzés győztese – 2. mérkőzés győztese

U13

Az U13-asok, ha lehet még jobban teljesítettek az Alapszakaszban, a Rába ETO két futsalos kiválósága Juanra és Mitring Norbert egyengeti a fiúk töretlen fejlődését. Itt a futsalos ’A’-sok nyerték a csoportot, ők a Győrújfaluval, a nagypályás ’B’csapat pedig a Jánossomorját kapta.

Juanra: Az utolsó nagyszerű lehetőség, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek, hogyan tudunk teljesíteni. A döntőben megpróbáljuk megmutatni egész éves munkánk gyümölcsét. Most a legjobb csapatok ellen fogunk játszani, ezért a maximumot kell nyújtanunk, ha azt akarjuk, hogy jól szerepeljünk.

A fiúk rendkívül motiváltak, várják a csütörtöki izgalmas mérkőzéseket és a legjobbjukat szeretnék megmutatni.
Sajnos nem lesz velünk az első kapitányunk, mert megsérült, de sok jó képességű játékosunk van, akik képesek Őt pótolni és jól játszani.

Szeretnénk továbbjutni és ünnepelni a kapitányunkkal, de tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz, mert rajtunk kívül mind a 3 riválisunk nagyon jó csapat, és mindent megpróbálnak majd a sikerért megtenni.

Nyugat-Dunántúli Futsal U13 Döntő
2016.03.24 Győrladamér

12:00 ETO Futsal ’A’ – Győrújfalu SE
12:40 ETO Futsal ’B’ – Jánossomorja

13:30 1. mérkőzés vesztese – 2. mérkőzés vesztese
14:10 1. mérkőzés győztese – 2. mérkőzés győztese

U15

Az U15-ös csapat zárja a ladaméri Final Fourt, Büksi Zsolt irányításával, nagy fölénnyel nyerték meg az Alapszakaszt. A Győrújfalu SE ellen elődöntőznek, míg a másik ágon a Haladás meccsel a Barátok Győri FC-vel.

Büksi Zsolt edző: ,,- A csütörtöki mérkőzések megmutathatják, milyen szinten van csapatjátékunk és milyen pluszt tudnak játékosaink hozzáadni egy-egy meccshez komolyabb téthelyzetben. Míg az alapszakaszban 24 mérkőzésen dőlt el a csoportelsőség, addig a következő körben már nem lehet hibázni, hiszen az a csapat, amelyik veszít, az lemondhat az országos belépőről. Komolyan felkészültünk az előttünk álló összecsapásokra, fizikálisan és taktikailag is megfelelő állapotban vagyunk. Nagyon jó a hangulat a csapatnál, nincsenek betegeink, vagy sérültjeink, így minden adott a jó teljesítményhez és a megyei győzelemhez!"

Nyugat-Dunántúli Futsal U15 Döntő
2016.03.24 Győrladamér

15:00 ETO Futsal – Győrújfalu SE
15:50 Haladás – Barátok Győri FC

16:50 1. mérkőzés vesztese – 2. mérkőzés vesztese
17:40 1. mérkőzés győztese – 2. mérkőzés győztese

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.