Városlista
2020. július 2, csütörtök - Ottó

Hírek

2013. Június 28. 13:55, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Fütyit színeztettek a gyerekekkel, elájultak

Fütyit színeztettek a gyerekekkel, elájultak

Több 11-12 éves gyerek is elájult egy borkeni iskolában, a szexuális oktatáson. A diákok az emberi szaporodásról tanultak éppen, és többek közt azt a feladatot kapták, hogy színezzék ki a nemi szervek ábráit.

A hivatalos tájékoztatás szerint annyi történt, hogy az egyik gyerek – az eseményektől függetlenül, valószínűleg egy keringési zavar hatására – elájult, ami láncreakciót indított, a gyerekek ugyanis ettől megrémültek. Egyikük hiperventillált, mire egy harmadik elájult a stressztől. Az azonnal érkező orvos megjelenésekor még egy gyerek rosszul lett. Azóta mindannyian jól vannak, viszont senki sem érti, mi történt. A rendőrségi szóvivő az ellenőrzés után azt nyilatkozta: „a képek teljesen normálisak voltak, egyáltalán nem riasztók". Az egyik diáktól azért a biztonság kedvéért vérmintát vettek.

Cikk folytatása...

Címkék: gyerekek

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét