Városlista
2020. január 24, péntek - Timót

Hírek

2013. Június 28. 13:55, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Fütyit színeztettek a gyerekekkel, elájultak

Fütyit színeztettek a gyerekekkel, elájultak

Több 11-12 éves gyerek is elájult egy borkeni iskolában, a szexuális oktatáson. A diákok az emberi szaporodásról tanultak éppen, és többek közt azt a feladatot kapták, hogy színezzék ki a nemi szervek ábráit.

A hivatalos tájékoztatás szerint annyi történt, hogy az egyik gyerek – az eseményektől függetlenül, valószínűleg egy keringési zavar hatására – elájult, ami láncreakciót indított, a gyerekek ugyanis ettől megrémültek. Egyikük hiperventillált, mire egy harmadik elájult a stressztől. Az azonnal érkező orvos megjelenésekor még egy gyerek rosszul lett. Azóta mindannyian jól vannak, viszont senki sem érti, mi történt. A rendőrségi szóvivő az ellenőrzés után azt nyilatkozta: „a képek teljesen normálisak voltak, egyáltalán nem riasztók". Az egyik diáktól azért a biztonság kedvéért vérmintát vettek.

Cikk folytatása...

Címkék: gyerekek

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 15:19, péntek | Helyi

Győri pedofil zsarolt egy tizenegy éves kislányt

Egy közösségi oldalon ismerkedtek meg néhány hónapja, ahol meztelen képeket kért a 11 éves kislánytól, majd további fotókért zsarolta.

2020. Január 23. 08:52, csütörtök | Helyi

Elismeréseket adtak át a Magyar Kultúra Napján

Győrben dr. Fekete Dávid alpolgármester mondott ünnepi beszédet. Szeles Szabolccsal, a Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnökével adta át az elismeréseket.

2020. Január 22. 15:04, szerda | Helyi

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Győrben

Február 1-jén és 2-án kétnapos gyermekagykontroll-tanfolyamán várja Kovács Erika a 7-10 éveseket, míg a 10-14 évesek február 8-án és 9-én sajátíthatják el az agykontroll lenyűgözően logikus technikáit.

2020. Január 21. 12:52, kedd | Helyi

Üzent osztálytársainak a győri tanárkesélő gimnazista

A fiú azt állítja, senkit nem akart bántani, és utólag fogalma sincs arról, hogyan borulhatott el az agya egy hármas miatt annyira, hogy késsel rontson rá a tanárára.