Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 28. 13:55, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Fütyit színeztettek a gyerekekkel, elájultak

Fütyit színeztettek a gyerekekkel, elájultak

Több 11-12 éves gyerek is elájult egy borkeni iskolában, a szexuális oktatáson. A diákok az emberi szaporodásról tanultak éppen, és többek közt azt a feladatot kapták, hogy színezzék ki a nemi szervek ábráit.

A hivatalos tájékoztatás szerint annyi történt, hogy az egyik gyerek – az eseményektől függetlenül, valószínűleg egy keringési zavar hatására – elájult, ami láncreakciót indított, a gyerekek ugyanis ettől megrémültek. Egyikük hiperventillált, mire egy harmadik elájult a stressztől. Az azonnal érkező orvos megjelenésekor még egy gyerek rosszul lett. Azóta mindannyian jól vannak, viszont senki sem érti, mi történt. A rendőrségi szóvivő az ellenőrzés után azt nyilatkozta: „a képek teljesen normálisak voltak, egyáltalán nem riasztók". Az egyik diáktól azért a biztonság kedvéért vérmintát vettek.

Cikk folytatása...

Címkék: gyerekek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.