Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Október 04. 14:11, péntek | Bulvár

Galambos Dorina egyéjszakás kalandokkal vigasztalódott miután elvált

Galambos Dorina egyéjszakás kalandokkal vigasztalódott miután elvált

Galambos Dorina elárulta, azután, hogy elvált férjétől, Pély Barnától, nem mondott nemet az egyéjszakás kalandokra.

Közel 15 év után tavaly szakított Pély Barna és Galambos Dorina. Az énekesnő a hot!-nak elárulta, hogy volt férjével sikerült mindent megbeszélniük, baráti kapcsolatban vannak. Elmesélte azt is, hogy két hónapot töltött Floridában, ahol nem fogta vissza magát, nagyon sokat bulizott és férfiakkal is kapcsolatba került.

"Terápiás utazás volt, csak magamra figyeltem. Sokat pihentem, átgondoltam az elmúlt 15 évet, és még énekelni is volt lehetőségem. egy helyi gitárossal léptem fel esténként Key Westen, Miamiban pedig forgattunk egy videoklipet is a kint élő barátaimmal. (...) Szuperboldog vagyok, de most már kicsit unatkozom egyedül. Míg mások vígan élték az egy éjszakás kalandjaikat, akkor mi már együtt éltünk. Barnának adtam a fiatalságomat, és most jött el az ideje, hogy bepótoljam ezeket a féktelen bulizással és pasizással eltöltött éveket.
Kalandos volt ez a nyár, nem mondtam nemet semmire, amiről úgy éreztem, hogy örömöt okozhat.
De most már jöhetne egy jó pasi, aki hosszú távon boldoggá tesz, nyitott vagyok egy új, mindent elsöprő szerelemre"
- mondta.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon