Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2018. Október 29. 15:52, hétfő | Bulvár

Galambos Erzsit hintóval vitték színházba

Galambos Erzsit hintóval vitték színházba

Pénteken Galambos Erzsit ünnepelte a József Attila Színház társulata, a színésznő karrierje éppen 70 éve indult. Az évforduló alkalmából lovas hintóval vitték a színházba, ahol a közönség, és pályatársai is köszöntötték.

Galambos Erzsit ünnepelte az egész József Attila Színház, ugyanis pénteken volt 70 éve, hogy elindult a színésznő karrierje.

Nemcsák Károly igazgató és Zöld Csaba színész hintón vitték a művésznőt az ünnepi előadásra. Galambos Erzsi a fogatról leszállva, csak annyit mondott, hogy még sosem utazott konflison a pesti éjszakában, és szívesen indul minden este hamarabb, ha lófogaton érkezhet.

A színház művészei szerenáddal várták az ünnepeltet. Felcsendültek kedvenc dallamai, majd a nézők vastapsa közepette indult el a kulisszák mögé. A Veszek egy éjszakát című előadás végén Hegedűs D. Géza, a Színház és Filmművészeti Egyetem rektorhelyettese köszöntötte és méltatta. Rónai Pál, az Operett Színház karnagya, mint pályatárs és, mint a Színházi Dolgozók Szakszervezetének elnökségi tagja köszöntette. Fila Balázs és Ömböli Pál a Boldogság duettel lepték meg, a József Attila Színház társulata pedig egy végeláthatatlan számsorral azonosított csillagot regisztrált, így Galambos Erzsi egy igazi csillagot is kapott az évforduló alkalmából.

„Csak annyit tudtam, hogy negyed hatkor a ház előtt kell lennem. Ott várt rám az igazgatóm, Nemcsák Károly és egyik legkedvesebb partnerem, Zöld Csaba, akik frakkban vittek el a Margitszigetre, majd hintóval vittek be a József Attila Színházba, ahol aznap este a Veszek egy éjszakát című darabot játszottam.
Ahogy beléptem, az egész színház engem várt, és énekeltek a tiszteletemre,
sőt egy igazi csillagot is kaptam tőlük az égen”
– mondta Galambos Erzsi a Borsnak. A színésznő azt is hozzátette, hogy vannak még tervei, amiket meg szeretne valósítani a színpadon. „Több darabban játszom még mindig, hamarosan lesz olyan nap, amikor egymás után két Mici néni két életé-t is játszunk. Jövőre már a 88. életévemben leszek, a családom és a közönség szeretetének köszönhetően élek
és csinálom tovább a dolgom. Vannak még terveim, amiket szeretnék a színpadon megvalósítani. Közben igyekszem sok időt tölteni a gyerekemmel és az unokámmal”
– mondta.

Forrás: origo.hu

Kép: József Attila Színház

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!