Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. December 17. 07:30, kedd | Bulvár

Gálvölgyi János szokatlanul viselkedett az utcán

Gálvölgyi János szokatlanul viselkedett az utcán

A művészt az egyik színház portása szúrta ki az utcán.

Vasárnap este bemutatták Gálvölgyi János főszereplésével a Végszó című darabot. A siker borítékolható volt, azonban a felkészülés okozott egy kis nehézséget, ugyanis a hétköznapokban alig tudta elválasztani a munkát a magánélettől. Ezt pedig többen is kiszúrták.

„Pont a napokban mondta Dorka lányom, a Hatszín Teátrum portás nénije mesélte neki, hogy látott, ahogy magamban beszélek. Erre a lányom: Ismerem apámat, még nincs olyan állapotban, hogy magában beszéljen! Valószínűleg akkor láthatott, amikor a szerepemet gyakoroltam" – mondta a Pótszékfoglaló interjújában Gálvölgyi János, majd hozzátette: "sokszor annyira belefeledkezik a munkába, hogy a családja mellett sem képes pihenni."

„A napokban ültünk a családdal, beszélgettünk, hirtelen visszakérdeztek engem, aki nem is reagáltam rögtön, mert pont egy monológot sulykoltam magamba. Az ember nem kapcsol ki... Még akkor se kapcsol ki, amikor este vége van az előadásnak már..." – jelentette ki a színész.

Forrás: life.hu

Kép: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.