Városlista
2020. szeptember 25, péntek - Eufrozina

Hírek

2020. Február 02. 06:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Gáz- riasztó fegyverrel lőtt - a rendőrök elfogták

Gáz- riasztó fegyverrel lőtt -  a rendőrök elfogták

A győri rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt fogtak el egy helybéli férfit.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. február 1-én 20 óra körül arról, hogy Győrben, a Király utcában egy ismeretlen lövést adott le a Lépcső köz irányába.

A járőrök a helyszínt átvizsgálva, egy gáz- riasztó fegyverből származó töltényhüvelyre bukkantak. A rendőrök felfigyeltek - a bejelentőtől kapott - személyleírásnak megfelelő ruházatot viselő férfire, aki munkájukat figyelte, majd Révfalu irányába távozott. Utána indultak, majd a Dunakapu téren igazoltatták és átvizsgálták ruházatát, amelynek során kabátja zsebében egy - engedéllyel tartott - gáz- riasztó fegyvert találtak.

Az egyenruhások a 42 éves győri lakost elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók - őrizetbevétele mellett - felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.