Városlista
2020. február 18, kedd - Bernadett

Hírek

2020. Február 02. 06:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Gáz- riasztó fegyverrel lőtt - a rendőrök elfogták

Gáz- riasztó fegyverrel lőtt -  a rendőrök elfogták

A győri rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt fogtak el egy helybéli férfit.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. február 1-én 20 óra körül arról, hogy Győrben, a Király utcában egy ismeretlen lövést adott le a Lépcső köz irányába.

A járőrök a helyszínt átvizsgálva, egy gáz- riasztó fegyverből származó töltényhüvelyre bukkantak. A rendőrök felfigyeltek - a bejelentőtől kapott - személyleírásnak megfelelő ruházatot viselő férfire, aki munkájukat figyelte, majd Révfalu irányába távozott. Utána indultak, majd a Dunakapu téren igazoltatták és átvizsgálták ruházatát, amelynek során kabátja zsebében egy - engedéllyel tartott - gáz- riasztó fegyvert találtak.

Az egyenruhások a 42 éves győri lakost elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók - őrizetbevétele mellett - felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 08:14, kedd | Helyi

Idegenvezetők Világnapjára készül a GyereGyőrbe csapata - Még zajlik a Regisztráció!

Magyarországon február 23-án, az Idegenvezetők Világnapján igyenes programokat kínálnak, ezt vállalta magára Győrben 14 és 17 óra között a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői csapata.

2020. Február 18. 06:31, kedd | Helyi

Mivel lepj meg egy kamasz lányt?

Kevés nehezebb dolgot tudunk elképzelni, mint ajándékot választani egy kamasz lánynak. Te is így vagy ezzel? Ha neked sem sikerült még megtalálni az ideális ötleteket, akkor maradj velünk és olvasd el tippjeinket!

2020. Február 18. 06:28, kedd | Helyi

Üldöznek minket a hirdetések?

Már biztosan mindenki észrevette, hogy a világháló tele van olyan hirdetésekkel, amelyek egyre rémisztőbb módon képesek személyre szabottá válni.

2020. Február 18. 06:12, kedd | Helyi

Így szoktasd rá a gyermekedet a mozgásra

Szinte közhelynek számít, hogy a felnőtt kori egészséget már gyermekkorban meg kell alapozni.