Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Február 02. 06:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Gáz- riasztó fegyverrel lőtt - a rendőrök elfogták

Gáz- riasztó fegyverrel lőtt -  a rendőrök elfogták

A győri rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt fogtak el egy helybéli férfit.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. február 1-én 20 óra körül arról, hogy Győrben, a Király utcában egy ismeretlen lövést adott le a Lépcső köz irányába.

A járőrök a helyszínt átvizsgálva, egy gáz- riasztó fegyverből származó töltényhüvelyre bukkantak. A rendőrök felfigyeltek - a bejelentőtől kapott - személyleírásnak megfelelő ruházatot viselő férfire, aki munkájukat figyelte, majd Révfalu irányába távozott. Utána indultak, majd a Dunakapu téren igazoltatták és átvizsgálták ruházatát, amelynek során kabátja zsebében egy - engedéllyel tartott - gáz- riasztó fegyvert találtak.

Az egyenruhások a 42 éves győri lakost elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók - őrizetbevétele mellett - felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.